Cum arată și cum se simte Elena Cârstea la 8 luni de la AVC: "Acum zici că-s o minge rotundă". Cu ce se ocupă artista acum

 Oana Pantazi
.

Cu puțin înainte de a împlini 61 de ani, Elena Cârstea a trecut peste o cumpănă dificilă, fiind la un pas de moarte, în urma unui AVC masiv, urmat ulterior de mai multe pneumonii. Acum, la 8 luni de la tristul eveniment, artista merge în continuare la recuperare și mărturisește că, din nefericire, s-a cam îngrășat, deși o viața întreagă s-a luptat să-și mențină silueta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 26 februarie, Elena Cârstea a împlinit 61 de ani, însă aniversarea artistei a fost la un pas de a se transforma în… comemorare, dat fiind că a suferit un AVC masiv, urmat apoi de o pneumonie. Din fericire, după mai bine de două săptămâni de spitalizare, artista și-a revenit, însă a urmat o lungă perioadă de recuperare, care nu s-a încheiat nici acum, după 8 luni. Iată cum arată și cum se simte acum Elena Cârstea!

421528_107415112716902_511983370_n421528_107415112716902_511983370_n

Cum arată și cum se simte Elena Cârstea la 8 luni de la AVC

Elena Cârstea a fost întotdeauna o femeie puternică și nu se dezminte nici acum, artista reușind să revină pe linia de plutire. La 8 luni de la AVC-ul masiv pe care l-a suferit, Elena Cârstea încă face recuperare, dar este optimistă. Chiar dacă starea de sănătate nu i-a mai permis să meargă la job, artista a intrat într-o afacere care i-ar putea aduce bani serioși.

Citește și:Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt

Citește și: Elena Cârstea a împlinit 61 de ani. Adevărul despre mutarea artistei în America: „Nimeni nu pleacă de bine. Comportamentul bărbaților de acolo este cu totul altfel

Una dintre problemele cu care se luptă Elena Cârstea sunt, din păcate, kilogramele în plus pe care le-a luat după AVC.

„Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate', a declarat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Elena Cârstea are un business cu pisici persane

Cu două luni în urmă, artista dezvăluia că AVC-ul suferit i-a schimbat viața, că merge în baston și abia iese din casă. Elenea Cârstea, care locuiește de ani de zile în America, a lucrat până recent ca agent imobiliar, însă afecțiunea suferită a împiedicat-o să-și mai facă meseria.

Drept urmare, Elena Cârstea a fost obligată să-și găsească altceva de lucru, pentru că nu se mai putea deplasa cu ușurință. Și cum artista este dintotdeauna o mare iubitoare de animale și a avut mereu câini și pisici, s-a gândit că ar putea scoate și ceva bani din asta.

Elena Cârstea s-a apucat, așadar, de ceva timp de crescut pisici persane, iar vânzarea puilor i-a adus 10.000 de dolari în doar câteva luni.

„Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump. Îi dau de când sunt mici, ca să nu mă atașez prea tare de ei', a mai spus artista pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton