Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea Antena 1 se află în vacanță în Grecia, cu familia: "Ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia"

.

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Simona Gherghe a ales să se relaxeze în Grecia după ce a dus la capăt încă un sezon al emisiunii Mireasa, pe care o realizează la Antena 1. Prezentatoarea TV a plecat în vacanță cu soțul ei, Răzvan Săndulescu și cei doi copii, Vlad și Ana și a postat poze din vacanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Simona Gherghe e încântată de tot ce a întâlnit aici, de mâncare și de prețuri. Insula aleasă, Paxos, reprezintă o atracție și pentru copiii vedetei, care i-au cerut să revină aici și să stea mult. Simona Gherghe a trecut și proba costumului de baie. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din sejurul de care se bucură.

simona-gherghe-67simona-gherghe-67

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani

În imaginile făcute publice, Simona Gherghe afișează un trup de invidiat. Prezentatoarea demonstrează astfel că poți arăta fabulos la 46 de ani și după două nașteri.

„Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cocheta, autentica Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul Maestro în Blue, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos.

Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartament și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt ca acasă. Și, că să-l citez pe Vlad: „Mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?'. Așadar, i-a cucerit și pe cei mici', a povestit Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Simona Gherghe, surprinsă de prețurile din Grecia

O surpriză pentru vedeta TV au fost și prețurile întâlnite în Grecia. Simona Gherghe a constat că un sezlong e aici doar 10 euro, mai ieftin decât la Mamaia.

Am avut ceva emoții cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, și-au inventat jocul lor și toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri. Imaginile cu plajă cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barca. Iar plaja Vrika e considerată a doua din Grecia ca frumusețe. Și chiar e ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro șezlongul', a mai spus Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton