Cum arăta Simona Gherghe în urmă cu 22 de ani, atunci când a debutat la știri, Antena 1. Cine i-a împrumutat un sacou, ca să intre în direct

 Tudorache Simona
.

Simona Gherghe își făcea, în urmă cu 22 de ani, debutul pe sticlă, la Antena1. A început la știri, apoi a început să prezinte emisiuni de divertisment, dragostea pentru această profesie, pe care a continuat să o slujească, nu a părăsit-o niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă atunci avea părul șaten, mai târziu a devenit blondă, și nu a mai renunțat la această culoare. Zâmbetul i-a rămas, însă, la fel. Dacă mulți ani Simona Gherghe s-a dadicat doar carierei, astăzi îmbină armonios profesia și viața de familie. Căsătorită cu Răzvan Săndulescu, vedeta are doi copii, pe Ana și Vlad.

Cum arată Simona Gherghe atunci când se angaja la Antena 1

Simona Gherghe are de 22 de ani contract cu Antena1, prima televiziune din Capitală la care s-a angajat. „Fata din prima poză prezenta, pe 15 aprilie 2002, primul ei jurnal de știri, la Antena 1. Sunt fix 22 de ani de atunci. În a doua fotografie, tot eu, tot la Antena 1… Statornică, nu?', a scris Simona Gheorghe pe o rețea de socializare.

simona-gherghe-549simona-gherghe-549

Simona Gherghe, 22 de ani de la debutul la Antena 1

Simona Gherghe a venit în București pe 9 oprilie 2002, iar după câteva zile prezenta primul ei jurnal de știri. Atunci, Alessandra Stoicescu i-a împrumutat un sacou.

„Am ajuns la București, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu știam orașul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoții, știu că mi-era somn. Am luat un taxi din gara, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, așa că șoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul. Am ajuns în redacția știrilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzația că toți aleargă din montaj în redacție. Nu mai știu cine m-a preluat, cert e că am fost așezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu și Radu Coșarcă. Iar eu, la câțiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). După ediția specială, urmă proba mea, în platoul Observatorului', povestea ea pe Facebook.

Citește și: De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Dramele care au făcut-o pe Mihaela Tatu să se gândească la moarte: „A fost prima dată când mi-a fost frică. Trecusem și prin operația de fibrom, trecusem prin accidente, dar nu atât de tare ca atunci când…”

Citește și: Mara Bănică era în Egipt, în vacanță, când Iranul a atacat Israelul: „Chiar dacă în zonă au apărut tot felul de conflicte, noi nu ne întoarcem acasă”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu: „Este mereu plecat, colindă lumea în lung și în lat, e pasionat de religie și de…'. Iulian are 30 de ani și le calcă pe urme / EXCLUSIV

Simona Gherghe a dat probă cu sacoul Alessandrei Stoicescu

Simona Gherghe a venit în Capitală de la Iași, avea un pumn de vise, iar după ce a dat o probă la Antena 1 și a așteptat rezultatul 12 ore, a aflat că a fost angajată. De atunci viața ei s-a schimbat radical.
„Fusesem chemată de la Iași, unde eram corespondentul știrilor, iar cei din redacția de la București căutau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e că atunci nu era ce trebuia pe sticlă'. Sandra m-a luat de mâna și m-a dus în garderoba ei. Așa am ajuns să dau proba în sacoul ei roșu, de care mulți ani am pomenit.

Câteva ore mai târziu, în aceeași redacție, de la biroul Sandrei, ao chirie, undeva în Nord. De parcă aș fi știut cartierele… Tata mă aștepta vis-a-vis de Antena, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajată Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viață. Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de știri, în direct, la Antena 1. Restul e istorie. Istoria a jumătate din viață mea', scria într-o postare Simona Gherghe.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton