Cum arată Simona Halep la o săptămână de la operația la nas: "Mereu avem un motiv să zâmbim"

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Simona Halep la o săptămână de la operația la nas. La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep și-a făcut o operație estetică la nas. Sportiva a postat acum o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze, iar internauții au putut să vadă cum arată aceasta la o săptămână de la intervenție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital. Sportiva le-a explicat urmăritorilor din online de ce a luat o astfel de decizie. Deși inițial nu s-a dorit a fi o operație estetică, în cele din urmă a fost îmbinat utilul cu plăcutul și din dorința de a-și rezolva problemele cu respirația, aceasta a decis să corecteze și forma nasului dacă tot se afla sub anestezie.

241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-2-1024×1024-1241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-2-1024×1024-1

În această dimineață, tenismena a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare cu zâmbetul pe buze. Astfel, internauții au putut să vadă cum arată la aproape o săptămână de la intervenție.

Citește și: Kate Middleton, omagiu pentru Diana la căpătâiul Reginei. Ce bijuterie a purtat

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție

Cum arată Simona Halep la o săptămână de la operația la nas

În urmă cu o săptămână, Simona Halep le spunea fanilor că a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală, întrucât se confrunta cu ceva probleme cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. 

Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.„, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

În această dimineață, Simona Halep a postat o fotografie în care apare zâmbind, iar la descriere a scris „Mereu avem un motiv să zâmbim! Bună dimineața, luni!'. Sportiva încă are bandajul, însă nu mai este așa de umflată în zona respectivă.

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep

Din informațiile apărute în presa sportivă, corelate cu tarifele de pe site-ul oficial al medicului care a operat-o pe Simona Halep, sportiva ar fi plătit între 5.200 și 6.000 de euro pentru rinoplastie.

sursa foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton