Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Mama miresei este foarte tânără și a atras toate privirile la nunta lor

 Oana Pantazi
.

Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Daniel Pavel și Ana Maria Maria Pop s-au căsătorit civil și religios weekendul trecut, în prezența a sute de invitați. Mireasa a strălucit în cea mai fericită zi a ei, iar alături i-au fost prietenii și părinții. Cu această ocazie, fanii au observat ce mamă frumoasă are soția lui Daniel Pavel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au spus Da în fața ofițerului Stării Civile și a lui Dumnezeu, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, lângă București. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o nuntă fastuoasă, la care au fost 400 de invitați, iar mireasa a făcut furori, schimbând trei rochii de mireasă. Una dintre cele mai surprinzătoare prezențe a fost superba mamă a miresei.

daniel-pavel-nuntadaniel-pavel-nunta

Cum arată soacra lui Daniel Pavel

Prezentatorul Survivor, îndrăgitul Domnul Dan, și aleasa inimii sale, Ana Maria Pop s-au cununat religios pe 8 iunie, iar puțin după ora prânzului, a avut loc cununia civilă pe malul lacului Snagov, într-un cadru spectaculos, desprins parcă din basme. Mireasa a fost condusă de tatăl ei, către locul în care i-a spus DA alesului inimii sale.

„Povestea nunții, partea 1. Fericire. Noi doi. Mama. Tații. Nașii. Domnisoarele. Cavalerii. Bunica. Geta. All family now… Toți cei care au scris povestea alături de noi', a scris Daniel Pavel pe contul său de socializare, în dreptul pozelor.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios! Imagini fabuloase de la nuntă: mirii au schimbat trei ținute! De ce a lipsit fiul prezentatorului de la eveniment / FOTO

Citește și: Unde vor locui Daniel Pavel și Ana Maria Pop după nuntă: „Suntem acasă acolo unde suntem amândoi'. Ce planuri au pentru luna de miere / EXCLUSIV

Daniel Pavel nu a mai rostit de mult cuvântul mama, deoarece cea care i-a dat viață nu se mai află printre noi, însă, cu ocazia nunții, a primit o mamă nouă… „Cea mai frumoasă mamă din lume. A mea și acum a noastră”, a titrat Ana Maria o fotografie în care se află alături de mama ei.

Îmbrăcată într-o superbă rochie turcoaz, ca-i flata silueta, Mariana Pop, mama Anei Maria, a atras atenția imediat prin eleganță și frumusețe, cele două părând mai degrabă surori.

Dacă, din nefericire, mama nu i-a fost alături în cea mai importantă zi a vieții sale, Daniel Pavel s-a bucurat de prezența tatălui său. „Îi datorez, în primul rând, viața… și asta nu e deloc puțin. Îi datorez faptul că mi-a dat libertatea să aleg drumul care mi se potrivește și faptul că acum, deși el este în țară, iar eu în Dominicană, îl simt aproape. Știu că se uită la emisiune, că trăiește cu mine și că se bucură pentru fiecare reușită. Tatăl meu, așa cum trebuie, este un adevărat exemplu și sunt foarte mândru să-l am lângă mine', a spus prezentatorul Survivor.

Mama lui Daniel Pavel s-a stins de cancer la sân

Din nefericire, și-a pierdut mama cu 10 ani în urmă, iar asta l-a devastat pe Daniel Pavel, care a iubit-o nespus. De altfel, fiul lui, Antoniu, a primit numele bunicii sale.

'Mama era foarte blândă, era blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor ’60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moștenit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor', spunea Daniel.

Mama prezentatorului Survivor a pierdut lupta cu boala în urmă cu 10 ani, cancerul la sân de care suferea recidivând.

„A fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buză a revenit si asta a fost bătălia finală', a povestit Daniel Pavel în cadrul podcastului „La Măruță'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton