Cum arată acum soția și fiica compozitorului Șerban Georgescu, la 17 ani de la moartea lui. Eniko lucrează în Parlament, iar tânăra e prospătă absolventă

 Tudorache Simona
.

Eniko Georgescu și-a crescut cu multă dragoste fiica și a încercat să îi ofere o educație aleasă după plecarea lui Șerban Georgescu. Eniko este femeia cu care faimosul compozitor și-a continuat povestea după divorțul de Mădălina Manole. Viața nu le-a oferit mulți ani împreună. Au fost patru ani frumoși, dar triști. Șerban Georgescu s-a stins la 54 de ani, în urma unui infarct, când viața începea să îl bucure tot mai mult. În sfârșit avea copilul pe care și-l dorise atât de mult.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Alessia a crescut cu gândul la cel care i-a fost tată și a încercat să facă totul în amintirea lui. Eniko Georgescu i-a fost sprijinit pe acest drum. S-au avut una pe alta și așa au reușit să treacă peste greutăți. Deși nu i-a fost ușor, Eniko a traversat acești ani cu aceeași grație. Are aceeași frumusețe specială și recunoaște că luptă cu același curaj pentru ceea ce o face fericită. Eniko Georgescu lucrează la Parlament, ca și consilier.

eniko georgescu 321eniko georgescu 321

Cum arată și ce fac soția și fiica compozitorului Șerban Georgescu, la 17 ani de la moartea lui

Eniko Georgescu și-a crescut singură fiica, iar astăzi se bucură de toate realizările ei. E mulțumită de drumul pe care l-a ales și de felul în care lucrurile au evoluat în viața lor.

„Orice etapă care se încheie este însoțită, pe de o parte, de satisfacție, de entuziasm, de mândrie dar, pe de altă parte, poate să trezească regrete și nostalgie. Realizările și achizițiile tale, draga mea fiică sunt cele care imi dăruiesc iubire pentru viață. Știu că nu vei înceta niciodată să mă faci cea mai fericită prin ceea ce întreprinzi! Felicitări cu ocazia absolvirii, Alessy', a fost mesajul pe care Eniko l-a avut pentru fiica ei când aceasta și-a finalizat, în urmă cu trei luni, studiile la liceu.

Alessia Georgescu, despre cum ar fi arătat viața ei alături de Șerban Georgescu

Alessia Georgescu se întreabă și astăzi, la 17 ani de la moartea compozitorului care i-a fost tată, cum ar fi fost dacă l-ar fi avut aproape. Crede că ar fi compus împreună, că i-ar fi cerut sfaturi despre băieți.

„Trece o zi…trec două…și a mai trecut un an. 4 martie este o zi în care toți am avut de suferit, mai mult sau mai puțin. Acum 16 ani, tatăl meu, regretatul compozitor Șerban Georgescu, s-a stins din viață. Nu am apucat să-l cunosc, pe vremea aceea aveam încă un an și 6 luni. În fiecare zi am momente când mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă el nu ar fi murit. Ce s-ar fi schimbat? Probabil acum am fi cântat amândoi la pian și am fi avut o relație tată-fiică de nedescris, am fi compus, cântat împreună, i-aș fi cerut sfaturi despre băieți, el ar fi putut să mă mângâie pe creștetul capului sau mă îmbrățișeze asigurându-mă că totul va fi bine. Însă destinul a decis altceva. Nu mi-a fost dat să-l am lângă mine. Așa a fost să fie, nu putem controla nici timpul, nici spațiul, firul morții este un lucru inevitabil. Azi suntem, mâine nu mai suntem', mărturisea Alessia Georgescu în urmă cu an, pe o rețea de socializare.

Ce i-a spus Eniko Georgescu fiicei sale despre tatăl ei

Alessia recunoaște că mama ei i-a vorbit întotdeauna despre omul minunat care i-a fost tată. Are convingerea că o veghează de undeva de sus, că o ajută să ia deciziile corecte, că o susține în tot ceea ce face.

„Încă de când eram mică, mama și cu mine l-am ținut în viață în inimile și rugăciunile noastre. Ea a depus mult efort ca să mă crească. Mi-a ținut loc și de mamă și de tată. Poate viețile noastre ar fi fost altfel dacă el ar fi fost în viață trup și suflet, dar nu ne-a fost dat să ne bucurăm de acest om minunat. Îi sunt veșnic recunoscătoare, deoarece a întâlnit-o pe mama și ulterior mi-au dat viață.
Tatăl meu a fost și este totodată și ancora mea de a supraviețui, de a merge mai departe cu zâmbetul pe buze, de a trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Tot el este cel care mă îndrumă să iau deciziile corecte când vine vorba de alegerile pe care viața ni le întinde. Chiar dacă nu am avut niciodată șansa de a-i spune tată', el respiră și trăiește prin sufletul meu și toată ființa mea. Chiar dacă el nu mai este pe pământ, totuși, el este viu prin mine, munca, viața și sufletul lui'
, mai spunea fiica lui Șerban Georgescu.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Alessia, despre moștenirea lăsată de Șerban Georgescu

Alessia se bucură de șlagărele lăsate în urmă de tatăl ei și crede că fiecare lecție pe care o primești de la viață, bună sau rea, te transformă.

„În viață trebuie să învățăm să fim recunoscători, chiar și pentru răul pe care îl primim, deoarece ne alegem cu lecții care ne transformă. El m-a învățat toate lucrurile astea, într-un mod cu totul și cu totul divin. Cea mai mare moștenire a mea sunt șlagărele sale și oamenii care îi comemorează memoria prin festivaluri. Te iubesc, tată! Știu că ești permanent cu mine!', adăuga ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton