Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu' din La bloc. Au doi copii împreună: "Asta m-a atras la ea"

 Raiciu Adriana
.

Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc. Emil Mitrache, în vârstă de 47 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor. Recent, actorul din serialul La bloc a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar fanii au fost surprinși să vadă că este neschimbat! Cum arată acum, dar și ce spune despre familia lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc. În urmă cu 20 de ani, pe postul PRO TV, era difuzat serialul intitulat ‘La bloc’. A fost creat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu și era construit în jurul a două personaje a căror existență este centrată in jurul spațiului în care locuiesc, Nelu Curcă și Costel Jurcă, taximetrist respectiv gestionar. De asemenea, apărea și personajul Americanu’, jucat de Emil Mitrache. Timpul a trecut, însă serialul a rămas și astăzi în amintirea oamenilor.

999005_1379518338933513_943643424_n-1999005_1379518338933513_943643424_n-1

Recent, Emil Mitrache, cel care îl interpreta pe Americanu’ în serial, a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Actorul a vorbit despre viața sa de când nu a mai apărut la TV, dar a mărturisit și că este recunoscut, în continuare, de oameni pe stradă.

Citește și: Emil Mitrache, celebrul Americanu’ din La Bloc, a încercat multe meserii: „Niciun impresar nu mai bate la poartă”

Citește și: O tragedie l-a împiedicat pe Americanu’ din La Bloc să avanseze în Armată. Ce l-a șocat pe Emil Mitrache

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…’. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat amuleta

Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc

Emil Mitrache are o carieră de succes, dar este și un familist convins. În anul 2012, actorul s-a căsătorit cu partenera sa, Cristina. Cei doi s-au cunoscut la botezul unei colegi de filmări, iar de acolo a început povestea lor de dragoste.

„Este o persoană cu picioarele pe pământ, nu este o persoană pretenţioasă. Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt. Viaţa noastră este legată de copii. Ne-ar prinde bine să plecăm singuri o săptămână.

De cinci ani nu am mai fost doar noi doi.Nu m-am chinuit foarte mult să o cuceresc. Ne-am cunoscut la botezul unei colege de filmari. Nu am vrut să merg, nici ea nu a vrut, dar destinul a făcut să mă duc şi să o cunosc. Ea nici nu ştia cine sunt. Nu se uita la serial. Asta m-a atras la ea'a dezvaluit „Americanu' despre sotia sa, intr-o emisiune tv.

Cu ce se ocupă acum Emil Mitrache

Emil Mitrache, în vârstă de 57 de ani, pare neschimbat! Actorul a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit, printre altele, cum s-au desfășurat ultimii ani din viața sa, de când nu a mai apărut pe micile ecrane.

La momentul actual, Americanu’ din La bloc joacă teatru și este încântat de schimbarea făcută.

„Sunt în plină formă. Mă bucur că echipa cu care lucrezi tu, lucram și eu acum câți ani… 20 de ani. Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen'. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta', i-a spus Emil Mitrache lui Cătălin Măruță.

Pe lângă pasiunea pentru actorie, Emil Mitrache și-a dezvoltat și noi skill-uri. A fost broker de asigurări și chiar antrepenor, având o pizzerie deschisă într-o zonă centrală din București. Acum, actorul este și ghid turisitic.

„Acum continui și cu ghidajul, e ok, chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important. (…) Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…', a mai povestit el la PRO TV.

Emil Mitrache – copii

Pe lângă cariera de succes, acesta are și o familie extrem de frumoasă. Are doi băieți, unul în vârstă de 13 ani, altul de 11, iar în ultima perioadă s-a ocupat îndeaproape de creșterea lor.

„Eduard, de o lună are piciorul rupt, sub gleznă. La școală, la fotbal, a vrut să pună un stop și a călcat așa și gata. Acum începe recuperarea ușor, ușor. (…) O secundă de neatenție costă', a mai povestit el.

Sursă foto – Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton