Cum arată soția lui George Simion, Ilinca, în luna a șasea de sarcină. Imagini emoționante cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

Cum arată soția lui George Simion, Ilinca, în luna a șasea de sarcină. George Simion și soția lui, Ilinca, vor deveni părinți de băiat pste doar 3 luni. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar fericita viitoare mămică a ținut să împărtășească asta și cu fanii ei din social media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată soția lui George Simion, Ilinca, în luna a șasea de sarcină. Soția lui George Simion se pregătește să devină mamă pentru prima oară și trăiește fiecare moment al sarcinii la intensitate maximă. Tânăra și soțul ei, politicianul George Simion, vor avea un băiețel peste doar trei luni și așteaptă cu nerăbdare fericitul moment.

323363934_829827511459095_9159240586890485754_n323363934_829827511459095_9159240586890485754_n

Cum arată soția lui George Simion, Ilinca, în luna a șasea de sarcină

George Simion (37) și soția lui, Ilinca (26), sunt în culmea fericirii, căci vor deveni părinți de băiat. La mai bine de un an de la nuntă, George Simion și soția lui se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil. Tânăra soție a politicianului este însărcinată în șase luni, până la finalul primăverii familia lor urmând să se mărească.

Ilinca trăiește din plin momentele de dinaintea venirii pe lume a băiețelului ei și prgăteșt d pe acum albumul de amintiri. Viitoarea proaspătă mămică a postat recent, pe conturile ei de social media, două instantanee în care i se vede perfect burtica de gravidă, pe care o protejează cu un gest tipic.

„Multe minuni sunt pe lume… aici este a mea”, a scris tânăra în dreptul fotografiei.

George Simion și soția lui, Ilinca, vor deveni părinți de băiat

Anul trecut, în noiembrie, Ilinca și George Simion au făcut petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului și, la final, tânăra viitoare mămică a anunțat cu bucurie că ea și soțul ei vor deveni părinții unui băiețel, exact așa cum ea și-a dorit. Extrem de emoționat, viitorul tătic a ținut un mic discurs emoționant pe contul de socializare.

„E băiat cum a vrut ea! Mulțumesc tuturor că ați venit aici! Pentru mine, e o dublă onoare și dublă responsabilitate, că o să trebuiască noi toți să avem grijă de copilul ăsta, nu numai eu…Că noi mai avem și grija țării pe umeri, sperăm de anul viitor. Și nu vreau să simtă în vreun fel că îi lipsește ceva. Nici lui, viitorului nostru băiețel, nici celorlalți copii care se vor naște români’, a spus George Simion, în videoclipul postat pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton