Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Nicoleta i-a dăruit actorului gemeni, fată și băiat

 Oana Pantazi
.

Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Simpaticul actor din Las fierbinți, care se află permanent sub papucul soției, a avut infinit mai mult noroc în viața reală. Iar asta deoarece Ionuț ciocia, alias Brânzoi, are o soție superbă, care l-a făcut tată de gemeni și, mai mult, nici nu are măcar legătură cu lumea artistică. Iată cum arată Nicoleta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți. Ion Ionuț Ciocia, în vârstă de 52 de ani, joacă rolul lui Brânzoi, în serialul Las Fierbinți, încă din 2012. Actorul și soția lui din serial, Luminița Bucur, aka Lenuța, au mulți fani, însă puțini știu că în viața reală Ionuț Ciocia are, de fapt, o căsnicie de invidiat. Nicoleta, soția actorului și mama gemenilor săi, este o femeie superbă și ai putea jura că a îmbrățișat aceeași profesie, însă nu este actriță.

ionut-ciocea-alias-branzoiionut-ciocea-alias-branzoi

Cum arată soția lui Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți

 În perioadele în care nu a jucat în serial, actorul este extrem de ocupat. În ultimii ani, vedeta a apărut în mai multe piese la Teatrul Ion Creangă, dar și la Național și nu numai. Totodată, marea lui pasiune sunt piesele de teatru pentru copii, pe care le scrie și le pune în scenă de 10 ani. De altfel, actorul este tatăl a doi copii gemeni, în vârstă de 8 ani și 10 luni – Alexandru Ştefan şi Medeea Maria. Cât despre soția lui, Nicoleta nu are nicio legătură cu lumea artistică, ci cu un domeniu mult mai pragmatic, după cum constată actorul cu umor.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Ionuț Ciocia, Brânzoi din Las Fierbinți.Pentru ce și-a economisit pensia, la 78 de ani

Citește și: Puya și Sișu au răbufnit după ce Dana Marijuana i-a acuzat că nu au plătit-o când a cântat cu ei, în trupa La Familia: „Nu știa să scrie nicio piesă. Ne-am sacrificat ca ea să devină cunoscută’

„Nu, nu e (n.r. soția nu e actriță). E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: «bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame». Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu', mărturisea actorul de la Pro TV, pentru Click.

Ionuț Ciocia, la un pas de moarte acum 13 ani

Ion Ionuț Ciocia este cel care îl interpretează pe ‘Brânzoi’ în serialul de la Pro TV, Las Fierbinți, are o poveste de viață care ar putea fi, la rândul ei, scenariul unui film. Actorul a povestit, cu ceva timp în urmă, că a fost la un pas de moarte și a petrecut două luni în spital, dintre care două săptămâni la Terapie Intensivă, șansele sale de supraviețuire fiind mici.

‘Stau tare bine pe sănătate. Acum vreo 12 ani era să dau colțul, am făcut o pneumonie foarte urâtă peste care s-a suprapus stafilococul auriu. Doamna doctor de la Spitalul Municipal i-a zis soției mele, ‘are șanse 50 cu 50.

Am stat în spital vreo două luni de zile, iar la terapie intensivă am stat două săptămâni. Nu pe aparate, am stat mai protejat să nu iau alte infecții. De atunci, nu știu de ce, am acest geamăt când dorm’, a spus Ionuț Ciocia, în podcastul lui Mihai Bobonete.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton