Cum arată soția și fiica lui Marius Lăcătuș. Care este cel mai mare regret al fostului fotbalist: ”Nu vreau să-mi aduc aminte...”. Au venit împreună la lansarea filmului "Generația de Aur" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marius Lăcătuș a venit cu soția și fiica la lansarea filmului despre generația de aur din fotbal. Ce spune marele fotbalist despre faptul că antrenorul Puiu Iordănescu nu l-a inclus în echipa națională a României, la Campionatul Mondial din America. Fotbalistul a fost dezamăgit și a regretat că nu a fost alături de colegii lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată soția și fiica lui Marius Lăcătuș. Marius Lăcătuș a venit cu soția și fiica la lansarea filmului despre generația de aur din fotbal. Fotbalistul a retrăit momentele frumoase din cariera de fotbalist, dar și pe cele mai puțin plăcute. Acesta nu a fost luat de antrenorul Iordănescu la Campionatul Mondial din SUA, lucru care l-a dezamăgit cumplit.

92017260_2984939134900902_4536612579958587392_n92017260_2984939134900902_4536612579958587392_n

Citește și: Nașul Marius Lăcătuș a făcut spectacol pe ringul de dans la nunta Mariei Simion. Fostul fotbalist a năsit-o pe creatoarea de modă

Citește și: Cine este Dominique, fata lui Marius Lăcătuș. Joacă în serialul Adela de la Antena 1

Citește și: Cum au depășit Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, situațiile grele din căsnicie: „E nevoie de compromisuri. Am avut și momente mai dificile, suntem caractere diferite…'. Sunt căsătoriți de 12 ani / EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, pictorial emoționant alături de fiul ei, Zian, pe coperta VIVA! Cum a afectat-o divorțul de tatăl copilului și în ce relații sunt acum: „E normal ca o separare să fie dureroasă. Am avut procesul meu de doliu…' / EXCLUSIV

'Am retrăit emoțiile, bucurie, supărare, toate la un loc amestecate. Dar una peste alta cred că…'

Marius Lăcătuș a venit însoțit de soția lui, Mariana, dar și de fiica lor, la avanpremiera filmului 'Hai, România'. Într-un interviu pentru viva.ro, celebrul fotbalist din generația de aur a mărturisit că dacă ar fi să o ia de la capăt, ar urma aceeași carieră. Acesta a vorbit și despre marele său regret!

Dacă ar fi să o luați de la capăt ați face același lucru?

Cred că da, pentru că s-a dovedit faptul că acesta e lucrul la care mă pricep foarte bine și cred că am făcut-o foarte bine.

Marius Lăcătuș: 'Ce a fost a fost, a trecut. Sigur că îți pare rău când nu participi la o competiție majoră, cum a fost Campionatul Mondial'

Cum vi s-a părut filmul?

Sunt trăiri. Adică normal că am retrăit emoțiile, bucurie, supărare, toate la un loc amestecate. Dar una peste alta cred că este un documentar reușit, cu toată generația aceasta de jucători, care a obținut niște rezultate extraordinare pentru fotbalul românesc.

Pentru care vă felicităm. Cel mai mare regret rămâne, până la urmă, faptul că nu ați fost la acel campionat din America?

A trecut, acum. Nu vreau să îmi aduc aminte din nou. Ce a fost, a fost, a trecut. Sigur că îți pare rău când nu participi la o competiție majoră, cum a fost Campionatul Mondial, dar lucrurile au trecut. Am trecut peste ele cu bine și asta e cel mai important.

Cum arată soția și fiica lui Marius Lăcătuș. Fiica lui Marius Lăcătuș a jucat în serialul 'Adela' de la Antena 1

Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, a semnat în 2020 contractul pentru un rol în Adela, serialul de la Antena 1. Fiică a unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști români, tânăra a completat distribuția serialului produs de Ruxandra Ion.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa.

Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă', a declarat Dominique, fata lui Marius Lăcătuş, la momentul respectiv.

Marius Lăcătuș, naș de cununie pentru Maria Simion

Anul trecut, în toamnă, Marius Lăcătuș și soția lui au fost nașii de cununie ai Mariei Simion, care s-a măritat în septembrie 2023. Mireasa a fost superbă, însă și fostul fotbalist a fost în centrul atenției pentru că a făcut un adevărat spectacol pe ringul de dans.

Marius Lăcătuș s-a simțit excelent în postura de naș pentru prietenii săi buni, Maria Simion și soțul ei, Alexandru. Zâmbitor și energic, fostul fotbalist a fost printre primii dintre cei care s-au ridicat în picioare și au dansat pe melodiile solistei Anca Neașcu.

Marius Lăcătuș a cucerit-o pe soție cu un dans, în tinerețe

Cântecele din repertoriul A.S.I.A. l-au făcut pe Marius Lăcătuș să-și amintească toate versurile, spre uimirea celorlalți nuntași. Iar Florin Vasilică, cu horele sale și cântecele populare din zona Teleormanului, au demonstrat că fostul fotbalist, alintat cândva „Fiara', este un dansator neobosit.

Dar acesta a fost cu adevărat încântat atunci când trupa Bedda Band i-a cântat melodia favorită, cea pe care a cucerit-o pe Mariana Lăcătuș, în tinerețe.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton