Cum arată Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la 25 de ani. Ce mesaj i-a transmis Cristina Șișcanu: "Te iubim"

 Laciu Andreea
.

Fanii au fost surprinși plăcut după ce au văzut cum arată acum Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la 25 de ani. Tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere în familie, alături de frații ei, de tatăl ei, dar și de Cristina Șișcanu. Cele două au o relație foarte bună, iar prezentatoarea a ținut să îi transmită și public un mesaj extrem de emoționant tinerei, cu ocazia aniversării. Nici tatăl Ștefaniei nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi ofere și câteva sfaturi, pe lângă urarea clasică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din fotografiile postate cu Ștefania se poate observa că pare să semene foarte mult cu mama ei, dar parcă are totuși și trăsături moștenite din partea tatălui. Tânăra, la fel ca Filip, au fost crescuți în ultimul deceniu de Cristina Șișcanu, cea care și-a asumat rolul de mamă pentru cei doi. Prezentatoarea de televiziunea mărturisea recent că fosta soție a lui Mădălin Ionescu nu ar fi prea implicată în viața acestora.

cristina-siscanu-1cristina-siscanu-1

Cum arată Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu

Frumoasă foc, cu un păr șaten lung și sănătos, tânăra atrage cu siguranță toate privirile când își face apariția. Deși provine dintr-o familie celebră, ea a decis să rămână discretă în privința vieții personale. De altfel, Ștefania nu este foarte activă nici pe rețelele de socializare. Acum a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, așa că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au postat niște poze pe rețelele de socializare, alături de niște mesaje emoționante.

„Aceasta este o poză de la ziua mea, dar astăzi este ziua ei! La mulți ani, Ștefania! Te iubim”, este mesajul postat de Cristina Șișcanu.

„LOVE you, Ștef! La multi, mulți ani! Alături de tine pentru totdeauna! Trăiește, experimentează, acumulează Sens, acționează, savurează viața, evoluează, nu te lăsa nicio clipă îngenuncheată sau nedreptățită, fii diplomată, dar nu până la pierderea identității, bucură-te de fiecare zi!”, a scris și Mădălin Ionescu.

Citește și: Ce notă a luat Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la examenul de licență: 'Se află pe un drum promițător'

Citește și: De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. La ce alimente a renunțat: „Asta e abstinență' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu:Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu

Citește și: Adela Popescu a luat foc, după ce Radu Vâlcan i-a spus ce achiziție vrea să facă: „Eu înnebunesc, efectiv. Sunt șocată!”

Ce spune Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Prezentatoarea a reacționat public după ce Delia a fost pusă la punct fiindcă nu își dorește copii. Cu această ocazie, soția lui Mădălin Ionescu a aruncat iar o „săgeată” spre fosta soție a acestuia. De altfel, nu a fost pentru prima dată când a dezvăluit că mama biologică a Ștefaniei și a lui Filip nu s-a implicat în creșterea lor, după divorț.

Eu am un copil născut de mine și doi nenăscuți de mine și, eu fiind în situația asta recunosc, mie îmi place să am casa plină, vorba aceea, îmi place să-mi construiesc viața având copiii în ea, dar și așa, nu contează.

Eu sunt eu, Delia e Delia și este perfect așa cum își dorește ea să trăiască și ar fi bine ca fiecare om să înțeleagă lucrul ăsta și să respecte pe celălalt și să nu intre cu bocancii în viața lui și tot timpul (…)

De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și nu se implică în îngrijirea lor, îi abandonează și chiar sunt violente cu ei’, a spus Cristina Șișcanu în trecut, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton