Cum arată Sue Radford, femeia cu 22 de copii, la 48 de ani. Drama din spatele deciziei de a avea o familie atât de numeroasă

 Dumba Gabriela
.

Cum arată Sue Radford, femeia cu 22 de copii, la 48 de ani. Sue Radford are 22 de copii până la 48 de ani și spune că se oprește aici! Sue și familia ei sunt vedete în Marea Britanie și, în timp ce unii îi blamează pentru decizia de a aduce pe lume atât de mulți copii, alții îi felicită pentru curaj. În spatele deciziei de a avea 22 de copii se ascunde o dramă personală a soților Sue și Noel Radford.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Sue Radford, femeia cu 22 de copii, la 48 de ani. Sue și Noel Radford au propria emisiune TV pe postul Channel 5 și fiica lor cea mare i-a acuzat, la un moment dat, că profită de copiii ei, respectiv nepoții lui Sue și Noel că vor să câștige bani de pe urma celor mici.

1_sue-radford-admits-shes-freaked-out-after-spotting-disturbing-sight-on-holiday1_sue-radford-admits-shes-freaked-out-after-spotting-disturbing-sight-on-holiday

Cum arată Sue Radford, femeia cu 22 de copii, la 48 de ani.

Sue Radford este o adevărată mamă eroină, dar în spatele deciziei sale se află o dramă personală. Sue și soțul ei, Noel, au fost abandonați la naștere, așa că au vrut să formeze o familie mare de copii fericiți.

Sue a rămas însărcinată prima dată la 14 ani, dar nu s-a temut să fie mamă adolescentă și în timp a mai adus pe lume încă 21 de copii. Însă vrea să se oprească aici.

„Nu mai fac copii, gata nu nopțile nedormite și alăptatul. E minunat că în sfârșit o să îmi pot recăpăta silueta', a spus femeia cu 22 de copii pentru The Sun.

Sue și soțul ei au recunoscut că sunt efectiv dependenți de tot ce înseamnă a avea un bebeluș.

„Presupun că într-un fel ai putea spune că suntem dependenți de a avea copii. Pur și simplu ne place totul în legătură cu asta', spune Sue Radford.

Familia locuieste intr-o casa cu 10 dormitoare pe care a cumparat-o in 2004 cu 240.000 de lire sterline. In fiecare zi familia consuma 18 cutii cu lapte, 3 litri de suc si mananca 3 cutii cu cereale la micul dejun. Vizitele la supermarket costa in jur de 250 de lire saptamanal, iar masina familiei este de fapt un minivan cu 15 locuri.

Citește și: Ce mesaj a postat Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Nu faceți ca mine. Să nu vă lăsați seduși de celebritate’

Citește și: Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!’

Citește și: Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express: „Zici că era Revelionul. Trebuia să facem împreună, dar…’

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show și au oferit a treia amuletă

Sue Radford se așteaptă la peste 70 de nepoți de la cei 22 de copii ai săi

După calculele ei, Sue, care se gândește deja la nepoți, crede că va avea în jur de 70 de nepoței atunci când copiii ei vor crește și își vor întemeia propriile lor familii.

Chiar dacă nu își mai dorește copii, Sue a spus că nu își va pedepsi' sau neglija soțul și că doar vor avea mai multă grijă atunci când vine de protecție.

Chiar dacă ea și soțul ei au decis să se oprească din a mai face copii, Sue a spus că știe că în familia Radford vor fi mereu bebeluși pentru că în curând copiii lor își vor întemeia propriile familii și vor avea și ei copii.

Nu cred că fiii și fiicele noastre vor avea așa mulți copii ca noi, dar chiar și dacă vor avea câte 3 copii de fiecare, sta înseamnă 70 de nepoți și nepote', spune Sue.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton