Cum arată Tania Budi cu părul scurt. Vedeta de 56 de ani și-a impresionat urmăritorii cu imaginea postată

 Tudorache Simona
.

Tania Budi a încercat, de-a lungul timpului, mai multe schimbări de look care i-au venit mănușă. Dacă acum are părul lung, în trecut senzuala blondă a adoptat un bob sofisticat, care îi sublinia foarte bine trăsăturile. Imaginea făcută publică de vedetă demonstrează din plin asta. Tania Budi nu și-a pierdut prospețimea, dar nici frumusețea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare cu părul scurt, iar cei care îi urmăresc activitatea s-au declarat încântați de felul în care arată. Tania Budi pare că a reușit să câștige pariul cu timpului, pentru că nu poartă pe chip urmele anilor, iar la trup arată ca o adolescentă. Vedeta a trăit câteva povești de iubire amplu mediatizate, printre care cu Dan Bittman și Lucian Viziru.

tania-budi-12tania-budi-12

Tania Budi, aplaudată pentru imaginea în care apare cu părul scurt

Tania Budi este considerată, la 56 de ani, un etalon de frumusețe. Vedeta reușește să sfideze trecerea timpului cu aparițiile ei. Acum uimește pe rețelele de socializare cu o poză în care  apare cu părul scurt.  „Superbă!/ Te prinde de minune, Tania!/ Pfff…Îți stă perfect, oricum o dai', sunt doar câteva dintre remarcile internauților.

Citește și: Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat la Viena. Micuțul se luptă de ani cu autismul. Cât a costat intervenția: „La 4 ore după ce a ieșit din operație a început să vorbească”

Citește și: Cum și-au sărbătorit Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc fiul cel mare. Liam a împlinit doi ani

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși de paparazzi

Citește și: Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară și cum i-au explicat fiului lor, Iair: „A fost specială reacția lui, pentru că e extrem de mic. Câtorva persoane din familie el le-a dat vestea”. Cum l-au pregătit pentru venirea mezinului/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Cosmin Seleși și soția lui, Irina, cei doi copii: „Mi-am dorit să se simtă în siguranță acasă și să ne povestească orice se întâmplă la școală. Au crescut cu faptul că…” Ce lecție de viață a primit prezentatorul de la Tudor și Ilinca/ EXCLUSIV

Cum se menține în formă Tania Budi

Tania Budi reușește să arate spectaculos la 56 de ani cu o dietă sănătoasă de viață. Fosta prezentatoare mănâncă orice, dar în cantități mici.

„Mănânc orice, dar în cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntem ce gândim și ce mâncăm. Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio. Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze. Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantiatea conteză foarte mult și în viață e la fel. Nu-mi mai cumpăr mâncare procesată din supermarket de mult', a spus Tania Budi pentru Click!

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton