Tania Budi are un abdomen perfect la 56 de ani: "Sunt răcită, dar nimic nu ma oprește să probez costume de baie"

 Dumba Gabriela
.

Tania Budi arată impecabil la 56 de ani și a ales să ureze „Primăvară frumoasă”, pe 1 Martie, în costum de baie. Deși este răcită în această perioadă, Tania Budi spune că nimic nu o oprește să probeze costume de baie, mândră de formele sale. La un moment dat, vedeta spunea că silueta ei de adolecentă nu se datorează dietelor, ci unui stil de viață sănătos, pe termen lung.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi are mare grijă de silueta ei și urmează un stil de viață sănătos. Nu întâmplător arată spectaculos la 56 de ani și moștenirea genetică este „de vină” până la un punct. Sportul, odihna și hrana sănătoasă sunt literă de lege pentru Tania Budi.

3tania-budi-683×1024-13tania-budi-683×1024-1

Cum arată Tania Budi în costum de baie, la 56 de ani. Are un abdomen perfect

Tania Budi a moștenit frumusețea de la părinții săi și se mândrește cu asta, însă niciodată nu s-a culcat pe o ureche, ci a avut întotdeauna grijă de ea. În tinerețe, Tania Budi a cochetat cu modelling-ul, pe vremea când era iubita lui Cătălin Botezatu, iar acum ar putea urca lejer pe podium pentru că arată senzațional.

La prima oră a dimineții de 1 Martie, Tania Budi a urat „Primăvară frumoasă” celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și a postat o fotografie în care apare în costum de baie. „Sunt răcită, dar nimic nu ma oprește să probez costume de baie”, a menționat Tania Budi.

Tania Budi susține că nu a apelat până acum la medicul estetician pentru vreo intervenție. De-a lungul anilor, Tania Budi și-a menținut silueta adoptând un stil de viață sănătos.

Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntme ce gândim și ce mâncăm.Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio.

Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze.Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantiatea conteză foarte mult și în viață e la fel. Câte puțin din fiecare. Ca și cu viciile, dacă știi să le ții sub control. Așa că nu te arunca peste mâncare așa tare!Nu-mi mai cumpăr mâncare procesată din supermarket de mult.„, spunea Tania Budi anul trecut.

Citește și: Tania Budi acuză autoritățile că i-au sabotat afacerea: „Se tot pune bețe-n roate. E incompetență'

Citește și:Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi: „Acum vreun an mi-am…'

Restricțiile sunt urmate cu sfințenie, iar programul alimentar pare că a fost alcătuit în așa fel încât să se simtă, mai întâi de toate, sănătoasă.

„Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot. Zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză', a dezvăluit Tania Budi despre dieta pe care o respectă.

Tania Budi recunoaște că are, totuși, câteva vicii: „Mai fumez, mai beau un pahar, dar nu sunt dependentă de absolut nimic și de nimeni. Viața mea nu a căpătat nici o dependență față dr nimeni și de nimic. Așa sunt eu construită, pur și simplu!'.

De ce a refuzat Tania Budi să fie manechin

În trecut, Tania Budi a fost încurajată să urmeze o carieră în modelling, dar a refuzat. Aceasta a spus că nu i-a făcut plăcere să activeze în acest domeniu.

Lumea confundă eu nu am fost model. Eu am venit în București, ca studentă la facultatea de matematică, după care am intrat imediat după 89 în televiziune.

Nu am fost model. Eram model pentru studenții de la arhitectură pentru că arhitectura este lângă facultatea de matematică. Ne împrieteneam, ei erau niște artiști și făceau prezentări de modă, m-au luat de multe ori în prezentările lorNici nu mi-a plăcut să fiu model, nici nu m-a atras lumea asta și nici nu aveam înălțimea necesară. Am doar 1,70 cm. Modele au peste 1.74 cm.', a mai spus Tania Budi, în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton