Cum arată tatăl lui Răzvan Simion. Părinții prezentatorului TV au atras toate privirile la nunta lui cu Daliana Răducan

 Oana Pantazi
.

Cum arată tatăl lui Răzvan Simion. În weekendul care tocmai a trecut, Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele, iar cu această ocazie mulți i-au văzut pentru prima oară pe părinții prezentatorului de la Neatza. Nu puțini dintre fanii lui Răzvan au concluzionat că acesta îi seamănă foarte bine părintelui său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, a fost petrecere mare în familia lui Răzvan Simion, dar și în familia extinsă, cea de la Antena 1, deoarece colegul și prietenul lui Dani Oțil s-a căsătorit cu Daliana Răducan, iar la nuntă au participat toți colegii și apropiații lor. Printre cei care s-au făcut remarcați din prima clipă au fost părinții lui prezentatorului, o prezență rară la evenimente. Atât mama, cât și tatăl lui Răzvan Simion au impresionat prin eleganță.

img-2img-2

Cum arată tatăl lui Răzvan Simion

Aflat la a doua căsătorie, Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în privința vieții personale, chiar dacă în perioada relație cu Lidia Buble i-a fost greu să se ferească de ochii indiscreți ai presei, așadar, ulterior, și-a ținut departe povestea de dragoste cu Daliana Răducan. Totuși, omul de televiziune nu a fost la fel de zgârcit cu fanii săi din mediul online, pe care i-a regalat cu imagini din viața de cuplu, dar și de la nuntă.

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit weekendul trecut și au avut parte de o nuntă fastuoasă, desprinsă parcă din basme. Răzvan și Daliana arătat impecabil, iar invitații s-au întrecut în ținute. O prezență remarcabilă la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan au fost și părinții prezentatorului TV. Deși obișnuiește să-și țină familia departe de ochii curioșilor, de această dată Răzvan a făcut o excepție. În ziua cea mare, omul de televiziune a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu părinții săi, iar internauții au rămas plăcut impresionați. Mai mult, nu puțini au fost cei care au remarcat că Răzvan seamănă foarte bine cu tatăl său.

Citește și: Cine este nașa lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Îi leagă o prietenie de câțiva ani / Cum a apărut la nuntă – FOTO

Citește și: Cum gestionează Carmen de la Sălciua conflictul cu familia Sterp: „Nu am nicio părere despre nimeni care vorbește…'

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit / În ce ipostaze au fost văzuți

Elegant, într-un costum negru care-i venea impecabil, domnul Simion s-a potrivit perfect cu fiul său, care, ulterior a dezvăluit, amuzat, că l-a convins să poarte papion. Deși Răzvan este la televizor 5 zile din 7, părinții săi sunt o prezență extrem de discretă, așadar cei doi au fost încântați să-i vadă pe cei care i-au dat viață.

Și mama lui Răzvan a fost o prezență superbă. Îmbrăcată într-o ținută all black, simplă, dar extrem de elegantă, blondă, cu niște ochi albaștri pătrunzători și vizibil emoționată, aceasta s-a făcut imediat remarcată la brațul fiului său.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în weekend

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret, weekend-ul trecut. Aceștia au devenit soț și soție pe data de 8 iunie 2024 și au avut parte de o nuntă fabuloasă.

Deși, la fel ca partenerul ei, și Daliana Răducan e discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta a decis să le împărtășească fanilor lor câteva momente spectaculoase de la nunta lor în mediul online. Cu această ocazie, ea și-a exprimat public dragostea față de Răzvan Simion.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră’, a scris Daliana pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton