Cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a născut: „Abia am așteptat să treacă cele 9 luni. Adevărata viață abia a început și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a născut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată pe data de 14 iunie. Frumoasa artistă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, astfel că nu a fost nevoie să stea prea mult în maternitate, fiind externată la doar câteva zile. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, și-au intrat foarte repede în rolul de părinți iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Iată însă cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a adus pe lume primul ei copil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Așa cum bine știm cu toții, Theo Rose a fost destul de activă pe rețelele de socializare după ce a rămas însărcinată, astfel că zilnic le povestea fanilor și tuturor celor ce o urmăreau, diferite momente din viața ei de gravidă, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Ei bine, lucrurile nu s-au schimbat nici după ce a devenit mamă foarte mult.

whatsapp-image-2023-06-23-at-13.27.59-1whatsapp-image-2023-06-23-at-13.27.59-1

În continuare, Theo Rose împărtășește cu fanii săi din mediul online numeroase momente prețioase alături de familia ei, dar și de bebelușul ei și al lui Anghel Damian. Recent, tocmai a postat un clip video, care începe cu primele luni de când era gravidă, evoluția sarcinii și până în momentul în care a născut și l-a luat pe micuțul Sasha în brațe.

Citește și: De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la fiul ei, după externare: „Știți cum se vine la lăuză. Am primit slujba de…'

Citește și: Cum i-a filmat Theo Rose pe Anghel Damian și pe Sasha, fiul lor: „Ne-am pus în locul lor și…”

Citește și: Ce probleme are Adelina Pestrițu, la cinci ani de când a născut: „Rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat de noi…'

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…'

Cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a născut

Theo Rose se bucură de o mare comunitate de fani, fiind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, astfel că mulți au fost atenți la fiecare detaliu, inclusiv la cum arată frumoasa cântăreață după ce a născut. Ce-i drept, deși declarase că a luat în greutate mai bine de 15 kilograme pe perioada sarcinii, Theo Rose se pare că a revenit miraculos la silueta demnă de invidiat pe care o avea și înainte, astfel că nici nu se vede că a devenit mamă sau că a fost vreodată însărcinată.

'Abia am așteptat să treacă cele 9 luni. Acum nu știu când au trecut. Sper să nu vă căpiez cu amintirile dar mulți dintre voi știu cum e. Adevărata viața abia a început și suntem entuziasmați. Multumim tuturor pentru urări! Să trăiască toți copilașii!', este mesajul scris de Theo Rose pe pagina ei personală de Instagram.

Fanii, numeroase mesaje frumoase și complimente pentru Theo Rose și micuțul Sasha

Așa cum era de așteptat, mai ales că este una dintre artistele iubite din România, videoclipul postat de Theo Rose a ajuns imediat viral și în atenția cât mai multor persoane, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. Theo Rose a primit numeroase mesaje frumoase legate de evoluția sarcinii, dar și de minunea pe care o ține în brațe. De asemenea, mulți au complimentat-o pentru cât de bine arată după naștere, dar și cât de frumoasă și zâmbitoare este în rolul de mamă.

'Ești superbă, Teo! Radiezi de când ești mamă! / Ce frumuseți! / Multă sănătate ție și copilului! / Cea mai frumoasă mămică! / Superbi! Felicitări!', sunt doar câteva dintre comentariile primite de Theo Rose la postarea sa.

Theo Rose a născut prin cezariană

La scurt timp după ce a născut, Theo Rose a făcut primele declarații despre nașterea lui Sasha Ioan, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artista a fost supusă unei operații de cezariană, din cauza riscurilor sesizate de medicul care i-a monitorizat sarcina, asta deși se pregătise intens să nască pe cale naturală. Chiar și așa, totul a decurs foarte bine, iar artista și fiul ei sunt sănătoși, fără a avea vreo problemă. De asemenea, s-a și recuperat foarte repede după operație, spre surprinderea tuturor!

„A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 9:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată!

Eu nouă luni m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori’, a spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton