Cum arată Tiffani Thiessen, Valerie din Beverly Hills 90210, la 50 de ani. Actrița a fost surprinsă la cumpărături în L.A.

 Oana Pantazi
.

Cum arată Tiffani Thiessen, Valerie din Beverly Hills 90210, la 50 de ani. Personajul Valerie Malone din Beverly Hills 90210, le-a rămas întipărit multora în minte, actrița Tiffani Thiessen făcând furori la vremea respectivă și în rolul lui Kelly Kapowski din Salvați de clopoțel! Anii au trecut, iar actrița s-a mai schimbat puțin și, chiar dacă nu mai are prospețimea de altădată, nu și-a pierdut frumusețea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Tiffani Thiessen, Valerie din Beverly Hills 90210, la 50 de ani. Deși e greu de crezut, carismatica actriță, pe care au adorat-o generații de puști ai anilor 1990, a împlinit 50 de ani anul acesta, în luna ianuarie. Cu toate că au trecut mai bin ede trei decenii de când făcea furori în iconicul serial, Tiffani încă și-a păstrat silueta adolescentină, chiar dacă pe chipul ei și-au făcut apariția și câteva riduri.

tiffani-thiessen-1tiffani-thiessen-1

Cum arată Tiffani Thiessen, Valerie din Beverly Hills 90210, la 50 de ani

În timp ce multe dintre colegele ei au intrat într-un nemeritat con de umbră după Beverly Hills, vedeta a fost distribuită într-o serie de seriale și filme, dintre care amintim American HousewifeWhite Collar, What About Bria, Pandemic, Everything But the Girl, Good morning, Miami. Mai mult, în 2015, a devenit vedeta propriului reality-show, intitulat Dinner at Tiffanis, așadar nu a dispărut din atenția fanilor.

Citește și: „Cam eu sunt șefa în casă. El, săracul, zice da'. Cum se înțelege Cristina Spătar cu Vicențiu Mocanu, la un an de la căsătorie

Citește și: Cum arată vila lui Liviu Vârciu, evaluată la sute de mii de euro: „La subsol e buncăr'. Cine l-a împrumutat cu bani

Desigur, fără machiaj și în ținută de stradă, Tiffani este mai greu de recunoscut, cu atât mai mult cu cât nimeni nu și-o închipuie într-un supermarket împingând de zor de un cărucior… Și totuși, așa a fost surprinsă actrița, recent, în Encino, un cartier din Los Angeles. La adăpostul unei șepci negre, cu o geacă neagră și jeanși de aceeași culoare, actrița aproape că a trecut neobservată. Nefardată și cu un outfit sport-casual, Tiffani arăta ca orice americancă de rând. totuși, trebuie să remarcăm că actrița și-a păstrat suplețea, chiar dacă nu mai arată ca la 20 de ani.

Tiffani Thiessen este căsătorită de 19 ani cu Brady Smith

Și în plan personal lucrurile par să meargă bine pentru faimoasa actriță. Este căsătorită de mai bine de 15 ani cu actorul american Brady Smith, iar împreună au doi copii: Holt Fisher, în vârstă de 9 ani și Harper Renn – de 14 ani.

„Ne simțim foarte norocoși că avem familia pe care o avem. Dar ne oprim aici, a precizat actrița pentru revista Closer, menținonând că ea și soțul ei nu-și mai doresc copii.

Vedeta se simte bine în pielea ei, este fericită și împlinită, iar printre atâtea preoecupări a găsit timp cu soțul ei să lanseze pe piață și o carte pentru copii, în 2018.

Tiffani Thiessen nu vrea să apeleze la chirurgia estetică

Deși majoritatea vedetelor de la Hollywood după o anumită vârstă aplează la chirurgia estetică în exces chiar, Tiffani a decis să îmbătrânească în mod natural, chiar dacă așteptările oamenilor sunt altele. Actrița a recunoscut că acum nu simte nicio presiune din acest punct de vedere.

„Cred că oamenii pur și simplu spun lucruri, știi? Poate se așteaptă să arăt într-un anumit fel, da. Dar vreau să spun: procesul de îmbătrânire are loc natural, așa cum are el loc. Pur și simplu nu este realist să ai astfel de așteptări', a povestit Tiffani Thiessen într-un podcast.

Actrița a mărturisit, în cadrul aceluiași podcast, că se simte mult mai în largul ei să îmbătrânească decât în urmă cu 10 ani.

„Când împlineam 40 de ani, simțeam că am avut mai multă presiune personală asupra mea pentru a arăta cât mai bine. La 50 de ani mă simt încrezătoare în faptul că știu că fac tot ce pot. Încerc să fiu un exemplu de bun simț al sinelui pentru a-i arăta fiicei mele că am grijă de mine, merg la sală. Mă simt mult mai în largul meu decât acum 10 ani', a mai spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton