Cum arată Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, la 9 ani. Băiețelul apare în noul videoclip al artistului: "O experiență care ne-a marcat"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, la 9 ani. Horia Brenciu se poate declara un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Juratul de la Vocea României a lansat recent un proiect de suflet în care l-a inclus și pe fiul său adoptiv, Toma. Imaginile cu cei doi sunt de-a dreptul emoționante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, la 9 ani. Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu, iar împreună au patru copii minunați. Dintre aceștia, fiicele mari sunt ale soției sale, Mina este fiica celor doi, iar Toma este fiul adoptiv al artistului. În vârstă de 9 ani, fiul lui Horia Brenciu începe ușor, ușor, să-i calce pe urme tatălui său.

horia brenciuhoria brenciu

Artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care a dezvăluit că el și Toma vor apărea pentru prima dată într-un clip muzical. Horia Brenciu va lansa melodia Tata, iar pentru crearea videoclipului l-a ales pe fiul său.

Citește și: Ce părere are Horia Brenciu despre Theo Rose: „Nu-i e frică de greșeli sau de necunoscut!” / Cei doi împart același scaun la Vocea României

Citește și:Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, a împlinit 9 ani: „La mulți ani, dragostea lui tata!'. Imagini emoționante cu artistul și băiatul său

Citește și:Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, iubește din nou! Afaceristul a avut, recent, și o relație cu Sore, iar acum a fost surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Citește și:Ce nume au ales Diana Enache și Ionuț Vîntu pentru fiica lor. Adrian Enache i-a dat de gol: „Este extrem de frumos și sfânt'

Cum arată Toma, fiul adoptiv al lui Horia Brenciu, la 9 ani

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul are o carieră de succes și o familie minunată. Juratul de la Vocea României se mândrește cu familia sa pe care o are alături de Alice Dumitrescu. Recent, artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care apare alături de fiul său adoptiv, Toma. Horia Brenciu va lansa în curând piesa Tata, iar Horia Brenciu și Toma vor apărea în videoclipul muzical. Artistul a transmis un mesaj emoționant legat de această experiență.

O experiență care ne-a marcat…Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine și întreaga echipă alături de care am filmat clipul TATA'. În curând', a scris Horia Brenciu în descrierea postării. De asemenea, fiica sa cea mare, Andreea, îl ajută cu montarea podcastului, semn că îi va călca pe urme mamei sale.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu l-au adoptat pe Toma

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună patru copii minunați și au o familie frumoasă. În urmă cu ceva timp, Horia Brenciu a povestit cum el și sotia sa au decis să îl adopte pe Toma.

Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, 'Nu-l avortează, îl vrem noi!'. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc', a spus artistul în cadrul emisiunii „Profesioniştii'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton