Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor: „Au o însemnătate anume. Am scris în interiorul lor...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor. Gina Pistol și Smiley și-au dorit o nuntă simplă, elegantă, iar în același timp rafinată și cum nu s-a mai văzut. Ei bine, după numeroase pregătiri, se pot declara mulțumiți fiindcă totul a fost de vis, iar asta nu o spunem noi, ci majoritatea invitaților care au fost prezenți. Totuși, au acordată o atenție sporită și ținutelor cu care au cucerit pe toată lumea, dar și verighetelor pe care le vor purta tot restul vieții de acum înainte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor. Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele, iar acum sunt, în mod oficial, soț și soție, cu acte în regulă. Ei bine, au avut o nuntă despre care toți invitații, care au fost numai persoane importante din showbiz-ul românesc, au vorbit de bine și au lăudat fiecare detaliu și pregătire a mirilor, însă nu doar la aceste detalii au fost atenți, ci la verighetele pe care le vor purta toată viața de acum înainte. Mai concret, au ales un model unic, făcut pe comandă și personalizat cu un cuvânt special pentru ei.

smiley2-7smiley2-7

Așa cum au decis ca cele două rochii ale Ginei Pistol, dar și costumul și sacoul personalizat ale lui Smiley, să fie făcute pe comandă, frumosul cuplu a luat aceeași decizie și în cazul verighetelor. Nu s-au mulțumit cu alegerea unui model pe care-l poate avea oricine, ci le-au făcut pe comandă, în stilul lor și după preferințele sale în materie de bijuterii, mai ales că este un accesoriu care o să stea mereu pe mâna lor.

Citește și: Smiley a purtat la nuntă un sacou personalizat, absolut unic. O dovadă de dragoste pentru Gina Pistol

Citește și: Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după ce s-a căsătorit cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine'

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu fără niciun strop de machiaj: „Fără filtre, fără fandoseli”

Citește și: Delia a fost criticată la concertul de la Zilele Orașului Năsăud: „E dezamăgire totală”. Cum a reacționat artista

Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor

Prin urmare, Gina Pistol și Smiley nu doar că și-au făcut verighetele la comandă și după gusturile și preferințele sale, ci au ales inclusiv să graveze în interiorul lor un cuvânt special pentru ei. Nu, nu au dezvăluit despre ce cuvânt este vorba, fiind parte din intimitatea lor de cuplu și de familie, însă important este că atunci când se uită la ele, își aduc aminte de frumoasa poveste de dragoste dintre ei și iubirea pe care și-o poartă.

„Am scris un cuvânt care ne reprezintă, în interiorul lor. Sunt făcute de o prietenă dragă nouă și au o însemnătate anume”, a povestit Gina Pistol, la WOWnews.

Mai mult decât atât, înainte de nuntă, chiar Gina Pistol a declarat pe pagina ei de Instagram că au făcut verighetele personalizate și la comandă, așa cum au fost și ținutele lor speciale.

Mă duc să văd verighetele, le-am făcut la comandă. Am ales să le personalizăm, au o semnificație aparte pentru noi. Sunt superbe. Mă duc să le văd.‘, a spus Gina Pistol, înainte cu câteva zile de nuntă.

„Nu este barter'

Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a publicat o imagine cu verighetele, susținând că modelul a fost ales de ea și soțul ei, Smiley. Prezentatoarea TV a precizat că bijuteriile au fost sfințite la preot și nu au fost realizate printr-un contract de barter.

„Acestea sunt verighetele noastre. Am vrut să ne reprezinte, să iasă din șablon, să ne placă nouă. Nu este barter. Dar s-a muncit mult la ele și apreciez munca bijuterului, atenția și ce m-a impresionat cel mai mult este că după ce le-a terminat, le-a dus la preot să le sfințească', a spus Gina PIstol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol vrea să-i lase moștenire fiicei sale accesoriile purtate în ziua nunții cu Smiley

Gina Pistol a fost atentă chiar și la cele mai mici detalii atunci când a venit vorba despre nunta ei. De la locație, la aranjamente și până la mărturiile de pe mesele invitaților. Mai mult decât atât, când a venit vorba despre ținutele lor, a avut grijă ca totul să iasă perfect, iar totodată să aibă parte de lucruri unice. Prin urmare, nu a uitat nici de bijuteriile pe care le-a purtat în ziua nunții, așa că le-a ales foarte atent, fiind sigură că cerceii vor rămâne moștenire pentru fiica sa, Josephine, având o mare însemnătate.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză', a spus Gina Pistol pe Instagram, înainte cu scurt timp de nunta cu Smiley.

Smiley și Gina Pistol și-au dorit să facă nunta în urmă cu mai mult timp

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, astfel că după venirea fiicei sale în viața lor, mulți s-au întrebat când trec la următorul nivel și anume căsătoria. Ei bine, cei doi au tot evitat acest subiect, dând de înțeles că nu se grăbesc, însă adevărul a ieșit la iveală abia în ziua nunții lor, când au explicat că voiau să facă nunta în urmă cu mai mult timp, însă pandemia le-a dat planurile peste cap, așa că au așteptat ca totul să revină la normal pentru a avea o nuntă pe fabuloasă, așa cum a și fost.

Noi ne-am dorit să facem nunta mai demult, dar erau alte restricții, probleme. Noi am ales să facem nunta la data aceasta pentru că am zis că e mai cald, că e frumos afară. Nu am avut o idee anume. Ploaia nu ne-a schimbat deloc planurile. A ploua exact între cununia civilă și cea religioasă și imediat după cununia religioasă a apărut soarele. Cred că e semn bun. Eu nu sunt foarte superstițios”, a mărturisit artistul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton