Cum arată viața de lux a Andreei Bostănică, regina Tik-Tok-ului: "Trei apartamente, un penthouse, nu mai zic de mașină"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată viața de lux a Andreei Bostănică, regina Tik-Tok-ului. Andreea Bostănică a absolvit liceul, anul acesta, și a trecut cu bine și de examenul de Bacalaureat. Celebra influenceriță din Republica Moldova și-a construit o carieră de succes pe social-media, din care face bani frumoși la doar 18 ani, astfel că, până la acest moment, și-a achiziționat deja un penthouse și un apartament în Chișinău, dar și o locuință în București. Iată ce viață fabuloasă duce Andreea Bostănică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată viața de lux a Andreei Bostănică, regina Tik-Tok-ului. Andreea Bostănică este cea mai celebră influenceriță din Republica Moldova, la doar 18 ani, achiziționând o mică avere din banii câștigați pe social-media. Andreea Bostănică este originară din Chișinău și recent a dat examenul de Bacalaureat, pe care, l-a trecut cu o notă medie, așa că influencerița s-a declarat mulțumită.

screenshot-2023-07-12-122921-1screenshot-2023-07-12-122921-1

Cum arată viața de lux a Andreei Bostănică, regina Tik-Tok-ului

Andreea Bostănică s-a realizat din punct de vedere financiar la doar 18 ani, datorită conținutului pe care îl postează de ani de zile pe platformele de social-media. Succesul nu a venit peste noapte, ci a fost necesar mult timp, în care Bostănică s-a dedicat creării de postări care să atragă utilizatorii. La 18 ani, Andreea Bostănică și-a văzut visul cu ochii. Postările sale de pe social-media îi aduc un profit extraordinar astfel că a reușit să-și cumpere trei case.

Mulți i-au reproșat că nu ar fi interesată de școală, însă Andreea Bostănică a venit cu o replică care i-a uimit pe mulți. Vedeta a explicat că jobul de influenceriță este pasiunea ei, ce i-a permis să-și achiziționeze până la vârsta de 18 ani, trei locuințe.

Citește și: Andreea Bostănică, după ce s-a zvonit că a picat BAC-ul: „Nu m-a încurcat să îmi procur trei apartamente în Chișinău, un penthouse, altul în București. Nu mai vorbesc de mașină'. Ce note a obținut Regina TikTok-ului la Bacalaureat

Citește și: Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani. Cum a reacționat profesorul care îi însoțea: „Să nu comentați. Aveam 10 milioane și…’

Citește și: Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii. A făcut o cerere de ajutor public, dar i-a fost respinsă

Andreea Bostănică deține un penthouse în Chișinău, unde locuiește alături de mama sa. Vedeta a făcut un tur al apartamentului, pentru fanii ei de pe internet. Camera influenceriței este decorată complet în roz, iar în centru se află un pat imens. Terasa penthouse-ului este absolut superbă și unul dintre locurile preferate ale Andreei Bostănică, unde pozează adesea într-un scaun-balansoar de culoare albă.

Bucătăria penthouse-ului în care locuiește Andreea Bostănică este foarte spațioasă și nu lipsește plasma TV, mașina de spălat vase și o vitrină cu pahare de cristal.

Andreea Bostănică, apartament și mașină de lux, la 18 ani

La vârsta de 18 ani, Andreea Bostănică și-a achiziționat un apartament în Chișinău, într-un complex rezidențial, precum și o mașină de lux, de culoare albă, marca Mercedes. Influencerița a postat cu mândrie imaginile pe social-media.

Cea mai recentă achiziție a Andreei Bostănică este apartamentul din București, unde locuiește și cu mama ei.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă’, a spus Andreea Bostănică, în mediul online.

Andreea Bostănică are o colecție de genți impresionantă de la branduri de lux

Andreea Bostănică a arătat fanilor o parte din colecția ei impresionantă de genți de lux, de la branduri celebre. Una dintre poșetele preferate ale Andreei Bostănică este de la brandul Balenciaga, o geantă de culoare albă, pe care a cumpărat-o din Dubai. Din colecția de genți a influenceriței, nu lipsesc brandurile Louis Vuitton, Furla, sau Michael Korrs. La capitolul încălțăminte, Andreea Bostănică a arătat fanilor una dintre perechile preferate de bascheți de la brandul Nike, o ediție limitată în colaborare cu Michael Jordan

Cosmeticele și parfurmurile de lux sunt un alt capriciu al Andreei Bostănică, de la pudra Christian Dior, la parfumurile arăbești achiziționate din Dubai, vedeta nu-și refuză nicio plăcere.

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostănică a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar am luat BAC-ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la Română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri’, a declarat Andreea Bostănică în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton