Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești. Are un etaj, curte și un garaj imens

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești. Imobilul nu este finalizat, însă celebrul manelist a postat deja un videoclip în care le-a arătat fanilor săi din mediul online cum arată la exterior. Cu siguranță o să țină pe toată lumea la curent cu noul său vis ce este pe cale să devină realitate în cel mai scurt timp. Iată cum este compartimentată vila lui Bogdan de la Ploiești, dar și ce au spus internauții în momentul în care au văzut clipul video devenit viral!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bogdan de la Ploiești se bucură de un succes colosal pe plan profesional. Toată lumea știe acest lucru, însă din ceea ce se vede, nici pe plan personal și amoros nu o duce deloc rău. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Pucean de mai multe luni de zile, iar acum se bucură de un alt vis devenit realitate. Da! Își construiește vila mult dorită!

bdlp-9bdlp-9

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, astfel că la doar 27 de ani are o mulțime de concerte unde reușește să îi impresioneze pe fani prin vocea și talentul său. Așa cum era de așteptat și banii sunt pe măsură. După ce și-a achiziționat bolidul de lux la care a visat, acum a dat startul construirii unei vile superbe, pe care nu a putut să nu le-o arate fanilor săi din mediul online.

Citește și: Cine este Bogdan de la Ploiești. A fost însurat, dar a divorțat după doar câteva zile

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși din nou împreună. El i-a mângâiat burtica de gravidă: 'Zici că se uită cu sufletul la el'

Citește și: Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Iubita sa, Erin Darke, este însărcinată

Citește și: Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. A participat la Chefi la cuțite

Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești

Recent, Bogdan de la Ploiești a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arată viitoarea sa locuință. În curând, îndrăgitul artist se va muta la casa visurilor sale, construită și amenajată după bunul său plac. Totuși, cu siguranță o să-l ajute și iubita sa, Cristina Pucean, cu care formează un cuplu foarte apreciat în showbiz-ul românesc.

Cei doi au numeroase planuri mari împreună, casa fiind însă pe primul loc și înainte de toate. Din imaginile postate de Bogdan de la Ploiești pe Tiktok, se poate observa faptul că locuința este cu etaj, fiind construită pe o suprafață destul de mare. De asemenea, un alt detaliu ce a sărit în atenția tuturor este și garajul imens pentru bolizii de lux pe care-i dețin.

'Va urma…', este mesajul scris de Bogdan de la Ploiești la videoclipul în care le arată fanilor casa lui.

Cum au reacționat fanii când au văzut viitoarea lui casă

Fanii nu au putut să nu reacționeze la videoclipul postat de Bogdan de la Ploiești, în care își arată viitoare casă, unde construcțiile sut deja în plină desfășurare. Mulți dintre ei l-au felicitat și s-au bucurat pentru el la cote maxime, însă totuși, și-au făcut apariția și răutăcioșii, care nu s-au putut abține să nu spune vorbe urâte la adresa lui și a planurilor sale.

'Bravo, copile! Chiar meriți să te bucuri în viața asta. / Bravo, frate!/ Felicitări! / O să fim vecini? / Mă bucur tare pentru tine! / Meriți să ai parte de tot ce este mai bun! / Nr 1 în România, bravo!' sunt doar câteva dintre comentariie lăsate de fani la postarea sa cu casa.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-au afișat împreună din ce în ce mai des. Fanii au stat cu ochii pe ei, astfel că la scurt timp, toți și-au dat seama că între ei este mai multe decât prietenie și colaborare pe plan profesional. Prin urmare, cei doi îndrăgostiți au recunoscut că sunt împreună și se iubesc la cote maxime. Ce-i drept, acest lucru se poate vedea cu ochiul liber pe paginile lor de socializare, unde mereu se postează împreună și în ipostaze romantice.

Sursă foto: Facebook / TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton