Cum arată vila în care s-au mutat Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Au pus o pată de culoare în fiecare cameră

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată vila în care s-au mutat Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că anul trecut, îndrăgitul artist și logodnica lui erau în renovări, pentru a se muta în casa visurilor lor alături de Milan, băiețelul pe care-l au împreună. Culiță Sterp le-a arătat fanilor începutul modificărilor, însă nu și finalul, astfel că mulți se întreabă cum arată acum vila lor de mii de euro. Iată cele mai recente imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp se bucură de un succes colosal pe plan profesional, fiind un artist de succes care a cucerit publicul larg prin piesele sale și hit-urile nenumărate. Ei bine, se știe despre el și faptul că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, în ciuda problemelor din ultima perioadă în care a fost implicat, inclusiv accidentul.

casa-culita-2casa-culita-2

Are o familie frumoase, formată dintr-o soție iubitoare și mereu alături de el, cât și un băiețel absolut superb. Culiță Sterp se poate lăuda pe toate planurile, fiindcă nici atunci când vine vorba de casă și mașină nu o duce deloc rău. Are un bolid de lux, cumpărat imediat după accidentul în care a fost implicat, dar și o vilă de mii de euro pe care a renovat-o anul trecut împreună cu logodnica sa, Daniela.

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca. Decizia nu este definitivă

Citește și: Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și: Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Cum arată vila în care s-au mutat Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și logodnica lui s-au mutat în casă nouă, alături de fiul lor, Milan. Cei doi se aflau vara trecută în construcții și renovări, însă acum au casa visurilor lor gata. Deși și-a ținut fanii la curent cu faptul că își construiește vilă, nu le-a mai arătat și rezultatul final, pentru a nu lăsa loc de interpretări și a fi judecat că se laudă. Totuși, în fotografiile postate de către cei doi se vede cu ochiul liber decorul frumos pe care l-au ales pentru fiecare cameră în parte.

Fiul mamei Geta și-a construit o vilă superbă care se învârte după soare, iar cel care s-a ocupat de toate lucrările, fiind șeful de șantier, a fost nimeni altul decât cumnatul sau, Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp. Se știe că Dani, așa cum este alintat de către familie, are o firma de construcții, astfel că nu putea să nu-i sară în ajutor cumnatului său.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au investit mulți bani în vila lor

Așa cum am specificat, Culiță Sterp nu s-a lăudat în mediul online cu casa sa, însă din filmările sale de pe rețlele de socializare, mai ales cele cu fiul lor, Milan, se poate vedea cât de frumos au amenajat-o. Cei doi au mers pe un design clasic, dar totodată cu o pată de culoare, atât în living, dormitoare, cât și în baie.

Totuși, fiindcă nu au făcut un tur al casei, nimeni nu știe momentan la ce preț se ridică cheltuielile și sumele invesite în vila lor de vis încă de la bun început.

De ce a devenit casa lui atracție pentru turiști

De asemenea, nu putem uita faptul că în trecut, casa unde locuia cu familia lui, a devenit atracție pentru turiști. Mama lui Culiță Sterp a vrut să renoveze casa în urmă cu mai mult timp, moment în care a decis să picteze unul dintre pereții din fața casei. Zis și făcut, astfel că totul a ieșit atât de bine, încât oamenii veneau zilnic să facă poze.

Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul. Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer', îşi începe Geta Guţiu seria confesiunilor pe această temă.

Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat!', a spus mama Geta', în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton