"Am obiecte de 2 milioane de euro. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră". Cum arată vila de lux în care locuiește Carmen Harra

 Dumba Gabriela
.

Carmen Harra are o vilă de lux cu vedere la Oceanul Atlantic, de 400 de metri pătrați și spune că doar obiectele de decor valorează două milioane de euro. Iată ce spune Carmen Harra despre vila ei de lux din America și cum arată locuința celebrei clarvăzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vila lui Carmen Harra se află în statul american Florida, care are o vedere superbă la Atlantic și o grădină cu palmieri, mango, lămâi și multe flori exotice. Carmen Harra a avut parte de momente de panică și spaimă în luna mai, când s-a confruntat cu inundațiile din Florida, care i-au provocat pagube uriașe atât în exteriorul, cât și în interiorul casei.

343343

Carmen Harra are obiecte de decor de două milioane de euro în casă

Carmen Harra se mândrește cu vila ei din Florida, care are în jur de 400 de metri pătrați, cu piscină și palmieri. Clarvăzătoarea mai are o locuință cu vedere la Oceanul Atlantic, în care a investit foarte mulți bani, spune Carmen Harra, doar un singur obiect de decor costând 40.000 de dolari.

'Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă. Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte.

E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi.

Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal', a declarat Carmen Harra, potrivit Click. 

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj controversat pe Internet după divorțul de fosta lui soție, Livia: „Cât de ușor ar fi și în relații dacă…’

Citește și: Cristina Cioran s-a certat cu Oana Roman din cauza lui Marius Elisei. Ce acuzații grave îi aduce: „A făcut un gest obraznic la adresa mea’

Citește și: Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

Carmen Harra a investit 100.000 de dolari în renovarea vilei

Carmen Harra a dezvăluit că în urmă cu ceva timp, a investit peste 100.000 de mii de dolari în repararea vilei, după ce o furtună care are loc o dată la 1.000 de ani în Florida.

„Apă ca să se ridice atât de mult nu s-a întâmplat 1000 de ani în Florida. Nu ne-a anunțat nimeni, nimeni nu ne-a avertizat. Trei zile am stat sub apă, fără niciun ajutor, fiindcă nimeni nu putea să intre în aria asta. Dacă ieșeam din casă, înotam efectiv în jurul casei.

Mașina mea a intrat complet sub apă, am aruncat-o la gunoi, că ce să fac. Datorită unor prieteni extraordinari români am reușit să îmi refac casa foarte repede. Am prieteni care sunt complet sinistrați, nu mai au locuințe, sunt total pe drumuri. Mașina mea e de 100.000 de dolari, iar casa vreo 140.000 de dolari reparații', spunea clarvăzătoarea acum ceva timp.

Acum doi ani, vila lui Carmen Harra din America a fost incendiată și spartă

În urmă cu doi ani, Carmen Harra a văzut flăcări în curtea din spatele casei atunci și-a dat seama că cineva i-a dat foc vilei sale.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei', a declarat Carmen Harra.

Vedeta a mărturisit că acesta nu e singurrul incident pe care l-a avut, cu puțin timp în urmă vila i-a fost spartă. Hoții i-au făcut o pagubă de aproximativ 30.000 de dolari. „Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere', a mai mărturisit ea la Antena Stars.

După toate aceste incidente neplăcute, Carmen Harra a luat măsuri drastice. Și-a pus camere de supraveghere în toată casa, dar și-a luat și permis de port armă. „Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de portarmă', a mai dezvăluit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton