Cum arată vila de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Are 16 camere, salină, saună, piscină interioară, sală de sport și cinematograf

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată vila de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Are 16 camere, salină, saună, piscină interioară, sală de sport și cinematograf. Călin Donca ține primele pagini ale ziarelor în aceste momente, asta după ce a fost arestat 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. Este milionar în euro și are o avere demnă de invidiat. Nu, nu ne referim doar la garajul cu mașini de peste 2 milioane de euro, ci la vila de lux care poate fi asemănată cu un palat. Imagini din locuința de vis a lui Călin Donca!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată vila de peste un milion de euro de la Brașov a lui Călin Donca. Călin Donca, soția sa, pe nume Orianda, și cei cinci copii locuiesc într-o vilă de la poalele munților din Brașov, în care afaceristul a investit peste 1 milion de euro. Ce-i drept, se văd sumele exagerate pe care le-a băgat în vila de mare întindere, asta fiindcă este compusă din 16 camere, 6 băi, o piscină interioară, salină, 2 saune, o sală de fitness și un cinematograf.

whatsapp-image-2023-09-20-at-15.43.41-16whatsapp-image-2023-09-20-at-15.43.41-16

Citește și: Ce avere are Călin Donca, la 38 de ani. Locuiește într-o casă de 1 milion de euro și are mașini de peste 2 milioane de euro

Citește și: Afaceristul Călin Donca, arestat 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. E influencer pe Instagram și a participat la Chefi la Cuțite

Citește și: Orianda și Călin Donca au ajuns milionari în euro datorită condimentului șofran: „Avem cea mai mare plantație din țară”

Citește și: Milionarii Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală: „Îi educăm noi, primesc 50 sau 100 de lei.”

Cum arată vila de peste un milion de euro de la Brașov a lui Călin Donca

Călin Donca are viața la care mulți doar visează. Are 38 de ani, o familie frumoasă cu 5 copii, și își permite absolut orice din punct de vedere financiar. Are mai multe mașini de sute de mii de euro în garaj, valoarea lor ajungând împreună la peste 2 milioane de euro, însă asta nu este tot. Călin Donca și soția lui au și o vilă în Brașov, chiar la poalele munților, în care au investit peste 1 milion de euro. Au tot, începând de la piscină interioară, saună, salină, sală de sport, cinematograf, și până la dormitoare pentru fiecare copil și 6 băi. Ba mai mult, deși copiii au propriile camere, le place să doarmă cu părinți, acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoie de un pat mai mare, care este lung de 3,75 metri și lat de 2,20 metri.

Pentru sănătatea mea nu am făcut niciodată un calcul, pot să estimez, dar nu vreau să știu. Având copii, a fost o plăcere să avem un loc în care să petrecem frumos. Până să avem copii, am pus accentul pe mașini”, a spus Călin Donda la Acces Direct, în urmă cu mai mult timp, despre casa lui.

Călin Donca a investit foarte mult în mașini, înainte de a avea casa

Într-un interviu mai vechi, pe când își arăta casa în fașa camerelor de filmat, Călin Donca a spus clar că înainte de a avea copii, el a investit foarte mulți bani în mașini. Dintotdeauna a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă bolizi de lux, astfel că în garajul său sunt peste 5 mașini de sute de mii de euro, a căror valoare estimată depășește 2 milioane de euro.

„Acesta este un Lamborghini Aventador, e ultima mașină pe care am cumpărat-o, costă în jur de 400.000 de euro. Nu e neapărat ceva de suflet, dar îmi place cel mai mult pentru modul în care se conduce, viteză, putere. Am și un Lamborghini Urus, care a costat peste 270.000 de euro. E o mașină foarte confortabilă, adică ești într-un SUV, o mașină înaltă, mie îmi plac SUV-urile. Are 720 de cai putere, adică merge foarte bine, accelerează foarte bine. Plus că arată foarte bine. Adică te cobori dintr-un Lamborghini Urus, nu mai trebuie să te prezinți', a povestit el în urmă cu mai multe luni.

Călin Donca a plecat de jos și a făcut totul de unul singur

În prezent, Călin Donca deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români. Mai mult decât atât, el și soția lui au devenit milionari după ce au creat investit in cel mai valoros condiment din lume. Este vorba despre șofran, un condiment foarte scump din lume, iar afacerile cu această plantă le-au adus sume mari de bani, însă cu toate astea Călin Donca nu uită de momentele grele prin care a trecut.

„În 2017 am avut o cădere destul de mare, fapt pentru care am ajuns de la vreo 2 milioane de euro, cât aveam atunci, bani puși deoparte șo am ajuns nu la zero, la minus. Adică am vândut tot ce am avut proprietăți și am rămas cu un Citroen C4, de 6000 de euro. Am luat-o de la capăt, am început să merg cu mașina asta prin țară și neavând bani de cazare dormeam în ea. Am dormit o noapte lângă un lan de porumb, ca să am și ce să mănânc dimineața, adică eram la pământ', își amintește Călin Donca.

De asemenea, nu uită că a plecat de jos și înainte de a avea vila de lux care se poate compara fără exagerare cu un palat, a dormit într-o garsonieră extrem de mică, așa cum chiar el a povestit.

Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20/24 de mp, deci vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost o bucurie și mi-a creat foarte multă foame să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi cu pâine și ulei, iar treptat am făcut totul pe mâinile noastre, a fost o bucurie că am putu să facem și cred că în România se poate. Ea se ocupă de casă și de copii, eu mă ocup de partea financiară. N-am voie să dau greș. S-au reușesc sau mor, dar nu mori, că duci', a spus Călin Donca.

Călin Donca arestat 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă

Deși este milionar în euro, are o familie frumoasă cu 5 copii, o vilă de peste 1 milion de euro și mașini de peste 2 milioane de euro, recent Călin Donca cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, a ajuns pe mâna procurorilor. Acesta este acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

„A fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru cei trei inculpaţi, respectiv Călin Donca, Ileana Buzatu şi Iulia Elena Dobre. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Toţi au contestat măsura dispusă’, a precizat Tribunalul Brașov.

Sursă foto: Facebook / captură video emisiune Acces Direct Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton