Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi

 Tudorache Simona
.

Brigitte Pastramă se desparte de vila din Pipera. Vedeta s-a mutat de ceva vreme în Dubai și nu vrea să mai revină în România. Brigitte Patramă are acum o altă proprietate și deține o firmă de renovări interioare. Vedeta vrea să renunțe la vila din Capitală dar nu a găsit încă un cumpărător, prețul cerut pe ea fiind unul destul de piperat: 840.000 de euro. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Chiar dacă pare că trage să scape de casa în care a trăit în ultimii ani și care este amenajată într-un stil modern, Brigitte Patramă nu renunță și la locul de joacă pe care l-a primit după divorțul de Ilie Năstase. În această afacere, bruneta și-a pus tot sufletul, iar de ea se ocupă acum soțul ei, Florin Pastramă.

vila-1vila-1

Brigitte Pastramă a amenajat vila din Pipera așa cum a visat. Livingul este mare și mobilat cu gust, cu o canapea albă și televizor uriaș, dormitoarele sunt generoase și îmbină stilul clasic cu cel modern. Curtea exterioară este amenajată cu piscină, jacuzzi, zonă de relaxare, zonă de luat masa, dar și un foișor.

„Proprietar, vând vila cu 5 dormitoare și 4 băi, suprafață totală 420 m2, vila are trei etaje, camera tehnică cu bucătărie de serviciu, piscină exterioară, jacuzzi exterior, șemineu exterior pe lemne, două garaje. Suprafață teren 530 m2. Prețul este de 840.000', a transmis Brigitte Pastramă, care a pus anunțul și pe un site de vânzări și închirieri.

Brigitte și Florin Pastramă au o proprietate și în Dubai

Brigitte Patramă, fiica și soțul ei trăiesc într-un lux orbitor și în Dubai, unde și-au achiziționat o vilă în valoare de 400.000 de euro.

„E foarte centrală casa, nu este foarte mare. Am puțin 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, pentru că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină, jacuzzi', spunea Brigitte pentru Click.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea Antena 1 se află în vacanță în Grecia, cu familia: „Ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia”

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Cum se simte Cornel Constantiniu la 79 de ani, după 33 de ani de luptă cu boala Parkinson. Gigi Becali i-a plătit operația pe creier, de mii de euro, pe care a făcut-o la Viena: „Să îi mulțumești lui Dumnezeu, nu mie!”

Citește și: „Copilul ei îi spunea să se întoarcă la Silviu Prigoană. Nu vreau să le mai văd vreodată fețele!”. George Restivan a răbufnit după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu

Ce fac Brigitte și Florin Pastramă în Dubai

Firi întreprinzătoare, Brigitte și Florin Pastramă nu stau degeaba nici în Dubai. Ei au acolo o firmă de design și amenajări interioare cu care speră să dea lovitura.

„Ne-am deschis firma de design și amenajări interioare și merge foarte bine afacerea. Câștigăm bani frumoși. Acolo viața e mult mai ieftină decât în România, prețurile sunt mult mai bune. Eu mi-am dorit ca să am o casă în care să pot să o supraveghez pe Sara. Ea face școală acolo a intrat la două licee foarte bune, o școală a viitorului, face și robotică', a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Acum ceva timp, Brigitte Pastramă povestea că a decis să se mute în Dubai pentru binele copiilor ei. Vedeta vrea ca urmașii ei să crească într-un mediu sigur şi sănătos, fără tentații.

„Când am intrat în acea țară, ca turist, m-a întâmpinat un mesaj care îmi spunea să nu transportăm pentru nimeni niciun bagaj, pentru că dacă deținem droguri asupra noastră pedeapsa este capitală. Până la 21 de ani nu se vinde alcool. Alcoolul se vinde doar în baza anumitor permise de alcool. Este o țară foarte sigură din punct de vedere al acestor substanțe și alcoolului. În acest moment, copilul meu nu are un factor de decizie foarte important și este influențat de anturaj. Acolo nu există anturaje care să consume așa ceva. Viața în Dubai este foarte sigură', a explicat Brigitte Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton