Cum arată vila în care locuiesc Marcela Fota și fiul ei, după moartea soțului: ”Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată vila în care locuiesc Marcela Fota și fiul ei, după moartea soțului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marcela Fota și-a refăcut viața amoroasă după moartea soțului ei. Au trecut trei ani de când Minel Pănoiu a murit, pe urma unui infarct, însă artista locuiește tot în vila din Craiova, unde și-a întemeiat o familie cu regretatul ei soț. Iată cum arată locuința!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Putea să vândă vila de Craiova, care zi de zi îi aduce aminte de marea suferință prin care a trecut și ea și fiul ei după pierderea lui Minel Pănoiu, însă refuză cu orice preț acest lucru. Vrea să-i știe prezența vie, așa cum îi spune mereu băiatului ei, iar totodată, se bucură de tot ceea ce au construit împreună, după bunul lor plac, fiind ceea ce și-au dorit la acel moment frumos din viața lor.

marcela-fota-12-e1707307349172marcela-fota-12-e1707307349172

Citește și: Prin ce dramă au trecut Marcela Fota și băiatul ei, după ce soțul artistei a murit: „Fiul meu era încuiat în baie, l-am găsit urlând și…”

Citește și: Marcela Fota explică relația cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani, după moartea soțului: „Aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin”

Citește și: Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a se întâlni cu tatăl său, Regele Clarles, bolnav de cancer. Întrevederea a durat doar 30 de minute

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Ileana Badiu, la 8 ani după ce s-a îmbolnăvit de malarie: „Recunosc, am făcut o mare greșeală. A fost groaznic. Acum trebuie să…'

Cum arată vila în care locuiesc Marcela Fota și fiul ei, după moartea soțului

Marcela Fota continuă să spună în fața tuturor că ea și fiul ei simt prezența lui Minel Pănoiu în casa unde au fost până acum trei ani o familie foarte fericită. Deși mulți sunt de părere că acea locuință le face rău, fiindcă le amintește de el, artista nu vrea să se desprindă de amintirile pe care le are în vila cu etaj din Craiova.

Acolo locuim toți trei. Așa i-am explicat și băiatului meu, dacă tati nu este fizic, tati este în permanență cu noi. Simțim și știm lucrul ăsta. Soțul meu era o persoană extrem de credincioasă. Noi locuim aceeași familie, de trei membri.Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele, care a fost foarte frumoasă. Într-o familie mai apar diverse discuții, dar am fost o familie care am știut să treacă peste orice obstacol. La finalul zilei reușeam să fim bine', declara Marcela Fota, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Marcela Fota se bucură de o casă modernă

Deși a trecut prin cea mai mare dramă, Marcela Fota este acum o femeie împlinită. Are un copil foarte frumos din mariajul cu regretatul ei soț, iar de asemenea trăiesc într-o vilă modernă, făcută după bunul ei plac, dar la care a contribuit și Minel Păroiu. Are un etaj, unde sunt dormitoarele, dar și dressing-ul, iar la parter un living spațios și o bucătărie mare.

Aici e livingul, unde stăm, mâncăm de două ori pe an în acrest loc. E foarte simplu să mâncăm în bucătărie. Majoritatea obiectelor pe care le vedeți sunt primite. Elefanții i-am primit de la o nepoată de-a mea. Acești căluți sunt de la mama mea. Am muncit pentru fiecare chestie pe care o am, dar orice mi-am propus s-a îndeplinit', spunea Marcela Fota la Acces Direct, când își prezenta casa.

De asemenea, nu a putut să nu mărturisească că din casa ei nu lipsesc lalelele. Sunt florile ei preferate, pe care le-a avut și la nunta cu regretatul ei soț, într-un număr exagerat de mare.

Lalelele sunt florile mele preferate. La nunta mea tot aranjamentul a fost din lalele. Am avut 6000, a venit tirul din Olanda', a mai spus Marcela Fota.

Marcela Fota are o bucătărie spațioasă și un dressing cu piese de colecție

Deși are o casă foarte mare, cu toate condițiile și făcută după bunul ei plac, Marcela Fota a recunoscut că nu are timp să se bucure de ea așa cum își dorește. Mai precis, foarte rar mănâncă în living, însă nici prin bucătărie nu petrece prea mult timp, asta fiindcă nu obișnuiește să gătească des, ci ori mănâncă în oraș, ori își dă comandă.

Nici în bucătărie nu petrec prea mult timp. Aici servesc cafeluța. În general mâncăm în oraș, iar seara mai comandăm. Când e de gătit gătesc. Știu să gătesc absolut orice', adaugă Marcela Fota.

Cât despre dressing, nu este zi în care artista să nu intre în această cameră. Mereu are grijă să își aleagă ținuta perfectă pentru evenimentul la care merge sau vremea de afară. Și fiindcă tot a venit vorba de haine, nu a putut să nu se laude cu cele peste 60 de costume populare, făcute manual.

Aici se află un veritabil tezaur. Am atâtea opere de artă. Am foarte multe costume', a spus Marcela Fota.

Sursă foto: capturi Acces Direct / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton