Cum arată vila lui Irinel Columbeanu, la 4 ani de la incendiu. Cândva era luxul absolut, casa din Izvorani a ajuns o ruină invadată de șobolani

 Dumba Gabriela
.

Vila, cândva de lux, a lui Irinel Columbeanu a ajuns o ruină invadată de șobolani. În urma incendiului care a mistuit casa acum patru ani s-au făcut scrum opere de artă de peste două milioane de euro, conform estimărilor de atunci, iar printre pereții pe care atârnau tablouri valoroase au crescut bălării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Irinel Columbeanu găzduia, în vila din Izvorani, petreceri cu ștaif, însă acum este adăpost pentru șobolani. Superba vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani, pusă la vânzare înainte de incendiu la un preţ de 3,9 milioane de euro, este acum o ruină.

irinel-columbeanu-12irinel-columbeanu-12

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, invadată de șobolani

Palatul în care Irinel Columbeanu și-a trăit 'perioada de aur', alături de Monica, a devenit doar o amintire. Acoperișul prăbușit în urmă cu patru ani nu a mai fost reparat, iar vecinii se plâng de șobolanii care și-au făcut adăpost în casa pe holurile căreia alerga Irina Columbeanu, în primii ani de viață.

Câteva imagini de la vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani au apărut pe pagina de Facebook Brodora.ro. Este vorba despre un vlogger care a pătruns, recent, pe proprietatea fostului milionar. El a filmat starea în care a ajuns imobilul.

În imagini se poate vedea cum aleea cu piatră cubică din curtea vilei lui Irinel Columbeanu e plină de buruieni care au crescut haotic.

Camera de zi, în care se aflau picturile lui Sabin Bălașa, este plină cu mizerie. Bucăți de planșeu prăbușite de la etaj și resturi de materiale de construcții zac pe podeaua încăperii. Practic, imobilul a fost lăsat de izbeliște și a rămas în aceeași stare din momentul incendiului, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Ce spune Anca Țurcașiu despre nepoata ei și de ce nu a reușit să petreacă timp cu ea: ‘Eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat… Artista și Aurelian Temișan prezintă Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Citește și: Cântăreața greacă Marinella a suferit un AVC în timpul unui concert. Momentul în care se prăbușește pe scenă a fost filmat

Citește și: De ce nu mai vorbește Flick cu Mihai Morar și Bendeac. Când a intervenit ruptura: „N-am simțit niciodată momentul să pun eu mâna pe telefon și să zic: Iartă-mă. Unii m-au blocat’

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Sorin Mărcuș, unul dintre apropiații fostului milionar, a susţinut că o avocată l-ar fi convins pe Irinel Columbeanu să îi cedeze vila după ce fostul afacerist a început să aibă probleme financiare.

'Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cineva l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp.

Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile', spunea Sorin Mărcuș, în emisiunea XtraNightShow de la Antena Stars.

Deţinută de un alt proprietar acum, vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani nu a fost refăcută după incendiul care a transformat-o într-o ruină. Restul proprietăților deținute de Irinel Columbeanu au fost executate de bănci, din cauza datoriilor pe care afaceristul n-a mai putut să le achite.

La rândul său, fostul milionar trăiește la azil, din mila prietenilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton