Cum arată vila lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican: „În sfârșit am ajuns să îmi văd casa gata”. Imagini din interiorul locuinței

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată vila lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. În urmă cu aproximativ un an, Claudia Puican și Armin Nicoară și-au unit destinele pentru tot restul vieții, iar de atunci, trăiesc o viață la care au visat de mult timp. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că își doresc o familie împreună și venirea pe lume a unui copil, astfel că primul pas l-au făcut. După căsătorie, o altă reușită este chiar vila lor de lux, pe care nu au putut să nu le-o arate fanilor din mediul online, mai ales că acum este gata și se pot muta în ea, având parte de intimitate și un loc doar al lor. Iată cum arată în interior casa celor doi artiști!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată vila lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Claudia Puican și Armin Nicoară trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, de mai mulți ani, astfel că au trecut la următorul nivel în relația lor. Dacă în toamna anului 2022 s-au căsătorit, acum se bucură de o nouă reușită, și anume de casa lor, care a ieșit fix așa cum și-au dorit. Ei bine, au făcut totul cum au visat și totul a ieșit ca la carte, mai ales că cea care s-a ocupat de designul interior este chiar mama saxofonistului.

whatsapp-image-2023-06-05-at-13.57.53-1whatsapp-image-2023-06-05-at-13.57.53-1

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au imaginat cum o să arate casa visurilor lor, însă nu au putut să fie prea mult prezenți pe șantier, asta fiindcă meseria lor implică numeroase concerte și evenimente, atât pe meleagurile românești, cât și în străinătate. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar celebrul saxofonist, care a declarat că vila lor este făcută mai mult prin video call, restul atribuțiilor fiind pe umerii mamei lui.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri neașteptate din mariajul lor: 'La începutul relației sufeream după altcineva. Chiar și când facem dragoste…'

Citește și: Armin Nicoară face un tratament special pentru a putea deveni tată: „Va trebui să merg la spital să facem toate cele necesare și să mergem înainte cu procesul”

Citește și: De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat: „Dacă eu am reușit pe propriile forțe în viață, consider că și ea ar putea…'. Ce spune despre relația cu Victor Slav

Citește și: Flavius Nedelea, despre despărțirea de Anamaria Prodan: „Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”

Cum arată vila lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican

Recent, Armin Nicoară nu a putut să nu le arate fanilor din mediul online cum a evoluat casa lui și a Cludiei Puican de când a filmat ultima dată, atunci când muncitorii erau pe schelă și nu era nimic finalizat. Cu o doză mare de entuziasm, a dezvăluit că, în sfârșit, își vede casa gata, dar și că este tare mândru de cum a ieșit totul și cum arată, având doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale, care s-a ocupat de design.

'În sfârșit am ajuns să-mi văd casa la gata. Am ajuns și noi la casa noastră. Deci, noi casa asta am făcut-o prin telefon, am făcut-o prin video call cu mama. A știut maică-mea ce să facă. Să nu te mai prind că fac mizerie prin casă, aici să faci, să-ți pui hainele, machiajele tot ce ai nevoie (n.ed. în dressing)', a mai spus Armin Nicoară.

Mama artistului s-a ocupat de designul interior

Armin Nicoară a filmat în special baia, care are o priveliște superbă, și a ieșit exact cum își doreau, dar și dressing-ul Claudiei Puican, care este extrem de mare și spațios, perfect pentru frumoasa artistă. Legat de baie, se pare că mama lui Armin Nicoară a organizat totul atât de bine, însă și cei doi îndrăgostiți și-au spus părerea și punctul de vedere pentru ca totul să fie cum visau de mult timp.

'Mamă, i-am făcut o baie Claudiei, nici nu se aștepta la așa ceva. Totul a fost gândit de mine, stați că vă și arăt. Mamă, cum o să dea soarele aici, zici că ești în vacanță.', a spus, în glumă, Armin Nicoară, mama lui fiind cea care s-a ocupat aproape în întregime de amenajarea locuinței.

Ei bine, nici Claudia Puican nu a putut să nu se mândrească cu casa pe care o are acum cu soțul ei, explicând că la cât de frumoasă este, o să vrea să vină mai repede acasă din vacanță:'Când o să mă duc în vacanță n-o să mai îmi placă, o să vreau să vin acasă.', a completat Claudia Puican.

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc să devină părinți

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc mai mult ca oricând să devină părinți. Ce-i drept, după căsătorie, o casă de lux, exact pe gustul lor, era de așteptat să își dorească venirea pe lume a unui copil. Cei doi îndrăgostiți își doresc un băiețel, însă în prezent, celebrul saxofonist urmează un tratament special pentru a putea deveni tată în curând.

„Mai aștept să mă pun eu pe picioare cu niște vitamine și sperăm că la anul să botezăm. Doamne ajută, la anul, sper eu, așa îmi doresc. Eu acum iau un tratament și sper să fie ok. Nici nu vreau să vorbesc foarte multe, pentru că vreau să văd cum decurge tratamentul.

Nu prea am în plan nici vacanțe, căci sunt pe ceva tratament și dacă tratamentul decurge bine va trebui să merg la spital să facem toate cele și să mergem înainte cu procesul. De aceea nu pot lua în calcul vacanța.Eu aș fi vrut să merg în iunie în vacanță, iar dacă tratamentul funcționează, în iunie va trebui să mă întorc la doctor. Iau niște vitamine, sunt niște prafuri, sună urât că sunt prafuri, dar sunt vitamine din acelea dizolvabile în apă’, a povestit Armin Nicoară, conform Fanatik.

De asemenea, tot legat de copil au spus în urmă cu câteva luni că își doresc foarte mult să aibă un băiețel.

Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță, a spus Armin Nicoară, conform Playtech.ro.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton