Cum arată vila lui Dani Oțil. A transformat pivnița într-un cinema: "Până la 26 de ani nu am avut bani să fac nimic..."

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Prezentatorul de la Antena 1 trăiește într-o casă de vis, pe care a amenajat-o după ce s-a inspirat din toate călătoriile pe care e-le-a făcut prin lume. Recent, Dani Oțil și-a deschis ușa casei și le-a internauților arătat cum arată locuința sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil are o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani s-a căsătorit religios cu Gabriela Prisăcariu și au împreună un băiat, pe Tiago. Casa lui Dani Oțil este situată la Corbeanca, într-un duplex pe care îl imparte cu colegul său de matinal, Răzvan Simion.

dani otildani otil

Dani Oțil locuiește împreună cu soția sa, Gabriela Prisăcariu și fiul lor, Tiago. Vedeta TV și-a amenajat locuința după propriile gusturi și nu a apelat la ajutorul unui designer. Prezentatorul TV este foarte mulțumit de rezultat.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente neplăcute în vacanța din Grecia. Ce au pățit în luna de miere: „O să stăm dezbrăcați”

Citește și:Ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru luna de miere: „O locație superbă'. Soția prezentatorului TV a făcut furori în costum de baie

Citește și:Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanță, la Cannes: „Mai aveam puțin și intram în depresie, te rogi să te lase la restaurant…”

Citește și:Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim'

Cum arată vila lui Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară. De ani de zile moderează matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1 și are o familie frumoasă alături de Gabriela Prisăcariu. Recent, vedeta tv și-a prezentat vila din Corbeanca, unde locuiește cu soția și fiul său. Locuința sa este situată în Corbeanca,într-un duplex pe care îl imparte cu colegul său de matinal Răzvan Simion. Dani Oțil și-a amenajat casa după propriile gusturi și nu a apelat la ajutorul niciunui designer. „Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat', spunea matinalul de la Antena 1.

Dani a renunțat la ideea de a-și cumpăra un avion și a investit banii în vila în care locuiește astăzi. Prezentatorul tv s-a mutat din garsonieră, într-o vilă spațioasă.

„La un șpriț au scos în evidență faptul că aș fi fost primul prost de planetă cu o garsonieră cumpărată în franci elvețieni, deci a băncii, dar care are avion', își amintește Dani Oțil.

Dani Oțil: „Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin”

Dani Oțil este primul proprietar al vilei din Corbeanca și a investit multi bani în amenajarea ei. Acesta era deteriorată când a cumpărat-o și a recompartimentat în anumite zone și a ales cu grijă fiecare mobilier.

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc și ține și acum.Până la 26 de ani nu am avut bani să fac aproape nimic. Dar de la 26 am început să călătoresc și nu m-am mai oprit. Am văzut niște lucruri care mi-au rămas în minte: am elemente în casă pe care le-am văzut în Koh Samoi, de exemplu, în Thailanda. La Amsterdam am stat într-o mansardă superbă de unde am furat idei pentru baie. Mi le-am notat mental și când a venit momentul, le-am pus în practică', a mai declarat Dani Oțil, potrivit lovedeco.ro

Soțul Gabrielei Prisăcariu și-a transformat pivnița într-un mic cineva, pentru două persoane. De asemenea, în aceeași încăpere și-a amenajat și o zonă de gaming.

„De când am văzut casa, am văzut pivnița asta care e cu o înălțime de cameră normală, în care bănuiesc că orice om gospodar și-ar fi dorit să pună niște borcane, butoiul cu varză etc.

Eu cred că orice om care are încă un spirit tânăr și viu are nevoie să se joace, așa că mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc și unde am și un mic cinema doar pentru două persoane. Mi s-a părut că o să dau lovitura cu treaba asta. N-am dat lovitura niciodată', a mai spus Dani Oțil.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton