Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii. Are piscină, jacuzzi și saună: „Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Aici vezi sumpsetul și...”

.

Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii. A atras atenția tuturor la Insula Iubirii prin comportamentul lui de bad boy, mai ales după ce s-a prezentat drept 'Maluma Baby', însă pe parcursul episoadelor s-a dovedit că este un bărbat familist și cu un trecut destul de dureros și încărcat. A fost pe cont propriu de la vârsta de 15 ani, iar acum se poate lăuda cu o vilă superbă în București, dar și în Tenerife, acolo unde este stabilit de mai mulți ani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii are o poveste de viață specială, după ce la vârsta de 15 ani, când părinții lui au divorțat, a rămas singur. Situația l-a marcat la momentul respectiv, mai ales că a crescut mai mult departe de familie, fără a avea parte de mult ajutor, însă cu trecerea anilor, a ajuns un bărbat realizat. Trăiește o viață frumoasă și împlinită alături de iubita lui, Armina Grigoras, și mereu se fotografiază cu zâmbetul pe buze.

whatsapp-image-2024-07-30-at-13.14.08-2whatsapp-image-2024-07-30-at-13.14.08-2

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Drama neștiută a lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie…”. Ce s-a întâmplat cu părinții lui

Citește și: Cum arată Elena, mama lui Marcel de la Insula Iubirii. Ispita se mândrește cu ea ori de câte ori are ocazia și merg împreună în numeroase vacanțe

Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii

Marcel de la Insula Iubirii a spus în cadrul emisiunii faptul că este stabilit în Tenerife de mai mulți ani, unde lucrează ca și chelner și barman la un restaurant de lux. Are o vilă acolo, așa cum a declarat acum, însă și în România are propria lui locuință. Nu, nu stă cu chirie, ci deține o vilă cu piscină, jacuzzi, saună, cu o curte mare, frumos amenajată, fiind ideală pentru petreceri.

Are un gard viu, din brazi, pe lângă piscină, sezlonguri, terasă, saună, jacuzzi și zonă de grătar, toată curtea fiind amenajată cu gazon verde, însă asta nu este tot. Nu doar curtea este foarte mare, ci și casa.

„Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca sa vezi „sumpsetul'.', a spus Marcel de la Insula Iubirii.

Marcel de la Insula Iubirii are trei dormitoare și două băi

Marcel de la Insula Iubirii se poate lăuda cu tot ceea ce a realizat până acum, fără ajutorul nimănui, fiind pe cont propriu de la 15 ani. Are o curte superbă, amenajată foarte frumos, dar nici când vine vorba de interiorul casei nu s-a lăsat mai prejos. Este predominant stilul modern și cel minimalist, fără prea multe obiecte de decor care să dea impresia de „o casă plină„. Vila lui Marcel de la Insula Iubirii are un living open-space cu bucătărie, ce se întinde pe o suprafață mare, în nuanțe de crem, alb și negru, dar și două băi.

Mai mult decât atât, are trei dormitoare spațioase și atent mobilate, fără a fi încărcate, iar dormitorul matrimonial are și baie proprie, cu un view superb către curte, de unde poate vedea „sumpsetul„ alături de iubita lui, Armina Grigoras.

Marcel de la Insula Iubirii este stabilit în Tenerife, dar a locuit, o vreme, și în Anglia

Marcel de la Insula Iubirii are tot ceea ce își dorește acum, începând de la case, bani, iubire și până la faimă, asta datorită participării la cel mai urmărit realityshow. Totuși, în emisiune nu s-a ferit și a spus clar că a terminat liceul, dar nu a continuat studiile, alegând să se angajeze, în slujba țării. Acesta a lucrat o vreme în armată, ca şi caporal, dar, acum 8 ani, a lăsat totul în urmă și s-a mutat în Anglia. Atunci a fost momentul în care a și început să se tatueze, acum fiind acoperit de numeroase tatuaje semnificative pentru el.

Totuși, dupp s-a stabilit în Tenerife, acolo unde și muncește, iar din spusele lui are și o vilă frumoasă, ca cea din România.

Sursă foto: Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton