Cum arată vila de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după ce fostul soț a forțat-o să plece din casă: "Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam"

 Dumba Gabriela
.

Oana Radu și-a cumpărat vilă de lux după ce fostul soț a forțat-o să plece din apartamentul ei. Cătălin Dobrescu a insistat să locuiască în casa ei, după divorț, pentru a se asigura că artista îi dă suma de bani stabilită când s-au despărțit. Oana Radu susține că nu putea dormi în aceeași casă cu el pentru că se certau foarte rău și timp de două luni a dormit pe unde a apucat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Oana Radu s-a văzut nevoită să-și cumpere altă casă, după ce fostul soț a venit peste ea, în apartament și a insistat să locuiască împreună, după divorț. Cântăreața nu a suportat această situație și după ce a locuit, timp de două luni, la prieteni, a decis să-și cumpere casă. Și a făcut-o în stil mare!

47925-147925-1

Oana Radu și-a cumpărat vilă de lux, după divorțul de Cătălin Dobrescu

Oana Radu spunea în iarna anului trecut că ea continuă să locuiască în aceeași casă cu fostul ei partener, dar nu explicase și motivul pentru care se întâmpla acest lucru. Anul trecut, cei doi au achiziționat un apartament în București pe care l-au amenajat așa cum și-au dorit și ulterior au decis să divorțeze.

Pentru că apartamentul i-a rămas ei, Oana Radu urma să-i restituie lui Cătălin Dobrescu o sumă de bani într-un an de zile, numai că bărbatul n-a mai avut răbdare și a decis să pună presiune asupra fostei soții. Iar pentru asta s-a mutat în apartamentul cedat ei, urmând să plece în momentul în care Oana i-ar fi dat toată suma convenită.

Și pentru că nu a mai suportat situația, Oana Radu și-a cumpărat casă.

„Vă dau cea mai importantă veste din viața mea. Mi-am cumpărat casa visurilor mele și fix acum când vorbesc vă arât imagini cu ea. Am zis așa, dacă nu mă pot bucura de acest apartament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Evident, în timpul acesta, eu nu pot să stau să-mi plâng de milă, pentru că eu așa sunt și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă', a declarat Oana Radu pe Instagram.

Citește și: Anna Lesko este singură, la 45 de ani, dar nici nu caută un iubit: „Vreau un bărbat echilibrat. Un om care nu e toxic'

Citește și: Andreea Bănică a fost descoperită la 4 ani, de Adrian Păunescu: „I-a spus tatălui meu ce să facă cu mine, unde să mă ducă, unde să mă îndrume. Ne-am văzut peste un an la Cenaclul Flacăra'

Oana Radu explică de ce s-a ajuns în situația de a locui cu fostul soț în aceeași casă

Oana Radu a dezvăluit prin ce traume a trecut în timpul căsniciei cu Cătălin Dobrescu și cum acesta îi interzicea să primească pe oricine în apartamentul lor, nici măcar pe mama ei. Ba chiar a și amenințat-o cu bătaia dacă vine cu vreo prietenă acasă.

„(…) Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte. Am muncit pentru acel apartament când eu nu aveam voie nici măcar să vorbesc. Vă mărturisesc acum, eu mergeam la Paris să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale și eu nu aveam voie nici să vorbesc.

Trebuia să mă operez. Însă, având foarte multe evenimente, am mers și am onorat evenimentele cu greu. În urma divorțului am stabilit că o să rămân eu în casă, pentru că asta îmi doream foarte mult. Muncisem foarte mult pentru el și îmi doream foarte mult să rămân eu în apartament și să îi dau eu lui Cătălin o sumă de bani.(…) Am hotărât că el o să meargă la Craiova și eu îi voi da banii într-un an. Între timp, s-a răzgândit, nu a mai vrut banii într-un an, i-a vrut în 6 luni. După ce mi-a spus că vrea banii în 6 luni, a hotărât să se mute înapoi în București, în apartament.

A zis că el nu pleacă de acolo până nu îi dau banii. I-am zis că nu pot să locuiesc cu el în casă din moment ce ne-am despărțit pentru că în fiecare zi nu făceam altceva decât să ne certăm și certurile erau foarte urâte. Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam ca să evit toate discuțiile și orice fel de problemă ar fi putut apărea.

Mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună. Ba chiar, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că dacă o să mă găsească vreodată acolo cu prietena mea, o să ne bată pe amândouă. A început să vină cu prezențe feminine acolo. Eu, între timp, strângeam din dinți și munceam ca să îi dau bănuții. Cel mai urât mi s-a părut când au început să îmi dispară din lucrurile personale din casă. Am hotărât să aleg justiția în cazul nostru, așa că am intentat câteva procese împotriva fostului meu soț.', a mărturisit Oana Radu prin intermediul rețelelor sale de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton