Cum arăta Viviana Sposub în adolescență, la 15 ani. Imagini rare de la Balul Bobocilor: "Singurul meu tatuaj"

 Dumba Gabriela
.

Viviana Sposub își aduce cu drag de perioada liceului, când era una dintre elevele populare și admirată pentru frumusețea ei. Viviana a postat pe Instagram un videoclip din adolescență și care surprinde momentul participării ei la Balul Bobocilor când avea 15 ani. Cu ocazia asta, bruneta a dezvăluit detalii despre singurul său tatuaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub este foarte activă pe conturile sale de pe rețelele de socializare, unde are o comunitate impresionantă, iar ea vorbește des cu fanii ei. Recent, vedeta le-a prezentat internauților ei cum arăta în adolescență, când avea doar 15 ani și era o elevă superbă.

740full-viviana-sposub740full-viviana-sposub

Cum arăta Viviana Sposub în liceu, la 15 ani

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Viviana Sposub a postat un videoclip cu ea din adolescență. Vedeta se afla la Balul Bobocilor și era cu un tânăr care i-a fost partener la eveniment.

Clipul video este făcut în anul 2012, când fosta iubită a lui George Burcea avea doar 15 ani și se afla în liceu. Se pare că Viviana Sposub este nostlagică și își aduce aminte cu drag de acele momente speciale.

„2012 – 15 ani. (Balul Bobocilor)', a scris fosta parteneră a actorului la postarea pe care a făcut-o pe pagina ei de Instagram.

Viviana Sposub este greu de recunoscut pentru că și-a schimbat trăsăturile în ultimii 12 ani, dar se poate vedea clar că era extrem de frumoasă și în copilărie.

Citește și: Cum își educă Ioana Ginghină fiica și ce spune despre un viitor copil: „Ruxi nu a avut niciodată nimic împotriva unui frate, tot timpul și-a mai dorit, iar dacă ar veni acum, pentru ea nu ar fi nicio problemă’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină, vacanță cu iubitul său, Cristi Pitulice, și fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Luna de miere va fi abia la anul’

Citește și: La 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile, Anamaria German divorțează de al doilea soț: „Oamenii își schimbă, la un moment dat, sentimentele…' / EXCLUSIV

Ce spune Viviana Sposub despre singurul său tatuaj

În urmă cu câteva săptămâni, pe pagina ei personală de Instagram, Viviana Sposub a postat un videoclip, unde le-a arătat fanilor ei de acolo ce tatuaj are pe corp. Vedeta are tatuat cuvântul „viață' în engleză, iar semnificația acestuia este că își dorește ca viața ei să fie una ușoară.

Fosta iubită a actorului George Burcea are acest tatuaj în spatele urechii, iar câteodată uită că și l-a făcut, fiind într-o zonă destul de ascunsă, mai ales că își lasă de multe ori părul pe spate și nu se vede, potrivit spynews.ro.

„”Life” pentru că vreau să-mi fie viața floare la ureche. Singurul meu tatuaj. Făcut acum câțiva ani. Uit că îl am, pentru că nu îl văd, dar îmi mai fac din când în când o filmare ca aceasta să îmi amintesc', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viviana Sposub

Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a avut dureri la nivelul genunchiului.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi! (…) Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept', a explicat Viviana Sposub.

'Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta de o parte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent. Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton