Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică. Și-a făcut multe operații estetice

 Miniosu Alexandra
.

Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică. Deși Vlăduța Lupău are sute de fani în întreaga țară, puțini știu cum arăta cântăreața la începuturile carierei sale. Artista a trecut printr-o serie de transformări la nivel fizic, modificări ce i-au schimbat considerabil aspectul. Iată la ce schimbări a apelat celebra interpetă de-a lungul timpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a iubit muzica dintotdeauna. Artista nu a cunoscut succesul peste noapte, ci prin multă muncă. În urmă cu mai bine de un deceniu, cântăreața a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată. Abia împlinise vârsta majoratului, iar aspectul ei era diferit față de cel de acum. Între timp, partenera lui Adi Rus a apelat o serie de modificări, iar ea nu ezită să recunoască.

l1-10l1-10

Vlăduța Lupău este în prezent una dintre cele mai în vogă artiste. Nu doar vocea ei de aur a făcut ca publicul să o îndrăgească instant, ci și frumusețea ei ieșită din comun. Pentru a ajunge la aspectul cu care se laudă astăzi, ea a apelat și la o serie de modificări, deși Mama Natură fusese deja darnică în privința ei.

Citește și: De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare:„Credeți-mă…'

Citește și: Ce tarif are Vlăduța Lupău la nunți.Onorariul nu e deloc mic!

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată:„Corpul mai cedează…'

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„M-a înjurat de bunica mea moartă!'

Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică

Soția lui Adi Rus a apărut pentru prima dată pe micile ecrane după ce abia împlinise 18 ani. Atunci, Vlăduța Lupău fusese invitate la emisiunea-concurs „Miss Romândria 2009', show prezentat de Mihaela Rădulescu și alte artiste. Vedeta i-a uimit încă de atunci pe oameni prin frumusețea ei. Purta o rochie albastră, cu imprimeu floral, ținută ce i-a pus în valoare silueta cu care se laudă și astăzi.

Așa cum puteți vedea în GALERIA FOTO, Vlăduța Lupău s-a schimbat destul de mult, din punct de vedere fizic, față de debutul ei. La acea vreme, interpreta de muzică populară avea buzele mai subțiri și sprâncenele foarte subțiri pensate, informează cancan.ro.

Nu doar aspectul fizic, ci și stilul vestimentar al Vlăduței Lupău a trecut prin diferite schimbări. De-a lungul timpului, partenera lui Adi Rus a renunțat la coafura cu coc la spate. Frumoasa cântăreață a apelat la medicul estetician pentru a-și mări buzele, dar și la ajutorul stomatogolilor pentru a-și face o dantură perfectă.

Vlăduța Lupău și-a făcut mai multe intervenții estetice

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a recunoscut toate schimbările pe care și le-a făcut. Vedeta le povestea fanilor de pe Instagram că obinuiește să meargă la clinica de înfrumusețare pentru diverse tratamente. Ea a apelat la acidul hialuronic atât pentru mărirea buzelor, cât și pentru ridurile de expresie.

„Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială.', transmitea Vlăduța Lupău pe Instagram, conform sursei citate.

Sursă foto: Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton