Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. A avut curaj să se arate 100% naturală

 Oana Pantazi
.

Dat fiind că este mereu elegantă și fardată impecabil, nu puțini se întreabă cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj, când dispare aspectul glam de pe scenă. Artista nu are nimic de ascuns, așa că nu se ferește să le arate fanilor cum este ea total naturală. Iar recent a reușit să-i surprindă complet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista este un model pentru femeile de toate vârstele, dar pentru cei care s-au întrebat, probabil, cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj nu mai este acum niciun secret că frumusețea ei este doar subliniată de farduri, artista având un ten impecabil. Recent, le-a demonstrat asta și fanilor ei din online.

cine-e-vladuta-lupau-1-768×1024-1cine-e-vladuta-lupau-1-768×1024-1

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj

În mai puțin de o zi, Vlăduța Lupău a reușit să adune aproape 20.000 de like-uri la un filmuleț postat pe contul ei de social media în care le arată fanilor un „before and after”. În filmare, artista apare întâi complet nemachiată, în haine de casă, și mai apoi fardată și îmbăcată elegant. Urmăritorii ei de pe Instagram au fost impresionați de frumusețea artistei și de rezultatul final.

Citește și: Vladuța Lupău și-a botezat fiul! Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău.Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și:Vlăduța Lupău s-a fotografiat în timp ce își alăptează băiețelul:’Profit să stau cu Iair’

Citește și: Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani!Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Cum puține vedete au curajul să se expună în social media fără fard sau fără filtre, postarea a fost imediat remarcată, iar complimentele fanilor au început să curgă, deoarece frumusețea naturală a Vlăduței este impresionantă. În plus, artista nu are riduri deloc la 31 de ani.

„Româncele noastre sunt frumoase!!!! Felicitări, doamna Vlăduța Lupău Rus!”, „Ce mămicăăă… WOW! PREA FRUMOASĂ!”, „Frumoasă ești, Vlăduța!”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii apreciative la adresa Vlăduței.

La ce intervenție noninvazivă a apelat artista

În timp ce multe femei evită poate să abordeze acest subiect, Vlăduța Lupău nu se sfiește să vorbească despre „modificările’ pe care și le-a făcut. Cu ceva timp în urmă, solista a decis că e timpul pentru o schimbare și și-a injectat buzele cu acid hialuronic, veste pe care le-a împărtășit-o și internauților.

„Când a fost ultima dată la București, să fac proba la rochiile de la botez, am fost și la doamna doctor …, pe care vreau să vă spun că o ador. Am urmărit-o de mult timp pe Instagram, am văzut ce face, am văzut la unele fete, mi-a plăcut foarte mult și vreau să vă zic că, de când am intrat acolo, o fată intra, o fată ieșea, și m-am bucurat că a avut loc și pentru mine.

Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze, să zic așa, nu că la alți doctori n-aș fi fost încântată, doar că ea este top și o să mă duc de acum înainte cred că doar la ea. Credeți-mă, e ce trebuie’, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton