Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină. Artista s-a pozat în același costum de acum 4 ani

 Oana Pantazi
.

Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină. Artista trăiește din nou binecuvântarea maternității și este foarte fericită că o să devină din nou mamă de băiat. Aflată în al doilea trimestru de sarcină Vlăduța arată senzațional, după cum se vede și din pozele pe care le-a postat recent din vacanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău va deveni din nou mamă, în această vară și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel al familiei. Până va veni pe lume însă fratele lui Iair, artista profită de rarele momente de relaxare alături de soțul ei, Adi Rus. Recent, a postat câteva fotografii de la o piscină în aer liber, surprinzându-și fanii cu două instantanee în care poartă același costum de baie, dar între ele este o diferență de 4 ani.

434412197_960777992106528_5284703421101486708_n434412197_960777992106528_5284703421101486708_n

Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină

Vestea că Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere, fiindcă nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment. Artista le-a dat fanilor vestea la primul ei concert la Sala Palatului, unde superba rochie mulată în care a apărut pe scenă a spus totul despre starea ei actuală. Chiar dacă spune că n-a fost o sarcină programată, Vlăduța este fericită că între cei doi băieți ai ei va fi o diferență de doar doi ani.

Citește și: Vlăduța Lupău se învinovățește că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, din cauza carierei: „Uneori îl preferă pe Adi în locul meu. Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit’

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: „Ca să nu mai fiți curioși oare ce e'

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…’

Până va veni momentul în care o va lua de la capăt cu bebelușeala, cum spune ea, Vlăduța se relaxează între concerte, alături de familia ei. Recent, artista a postat în social media, unde are o comunitate imensă, câteva fotografii cu ea și cu soțul ei care i-au cam confuzionat pe fani. Asta deoarece într-un dintre fotografii este foarte suplă, în timp ce în cealaltă burtica de gravidă este extrem de vizibilă.

Tot ea a făcut lumină, dezvăluind că între cele două fotografii – unde poartă un costum de baie întreg – este o distanță de 4 ani, prima fotografie fiind făcută pe vremea când nici măcar Iair nu era în plan. În cele din urmă, fanii au descoperit deosebirea dintre cele două fotografii.

„Tu esti superbă mereu, iar diferența este ca soțul are mai multe tatuaje”, a observat cineva.

„Cred că e o diferență, feliile de pepene mai mari!”, a comentat altcineva referitor la faptul că sarcina a expandat puțin feliile de pepene de pe costumul de baie al Vlăduței.

Vlăduța Lupău: ‘Provocarea mea ca mamă este că plec mult’

La 33 de ani este o artistă cu state vechi, care se bucură de mult succes, însă Vlăduța Lupău are și o serie de regrete privind cariera. Mai concret, se învinovățește că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, și nu știe cum să gestioneze totul atunci când o să vină și cel de al doilea băiețel.

„Provocarea mea ca mamă este că plec mult și trebuie să accept asta și să accept comportamentul lui Iair în ceea ce mă privește. Poate uneori îl preferă pe Adi în locul meu și eu trebuie să înțeleg asta, nu trebuie să mă supăr. Oarecum da (n.red.: se învinovățește). Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit, a conchis artista.

Reamintim că artista este însărcinată în 6 luni și are un băiețel în pântece, care urmează să vină pe lume pe la începutul lunii iulie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton