Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

.

Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva zile, artista a devenit mamă pentru a doua oară și a dat naștere unui băiețel perfect sănătos! Ei bine, momentan stă acasă cu cele două minuni din viața și nu și-a reînceput activitatea, însă se vede clar că a revenit deja la silueta pe care o avea înainte de a rămâne gravidă. Iatu cum arată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, după ce a devenit mamă, astfel că își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, a postat mai multe fotografii cu ea și familia ei în formula completă, alături de mezinul casei, însă la scurt timp nu a ezitat și a făcut o poză cântarului. Mare le-a fost mirarea celor care o urmăresc când au văzut ce greutate are!

whatsapp-image-2024-07-16-at-14.27.56-1whatsapp-image-2024-07-16-at-14.27.56-1

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii'

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. Cu ce se ocupă în țară, după despărțirea de artist

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul”. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut

Vlăduța Lupău nu poate decât să se laude cu silueta ei! Nici în sarcină nu a suferit multe schimbări în afară de burtica de gravidă, astfel că mulți se așteptau să revină repede la forma inițială. Totuși, fanii nu credeau că în prezent, la doar o săptămână de la naștere, cântărește 52,9 kilograme. Fără vreo reținere însă, artista a publicat poza cu cântarul, iar acum a pus și un videoclip în care se vede foarte bine cum arată.

'O săptămână după naștere', a scris Vlăduța Lupău în dreptul pozei cu cântarul care indica 52.9 kilograme.

Vlăduța Lupău are o siluetă demnă de invidiat, după două nașteri

Azi, Vlăduța Lupău a postat un videoclip în care este alături de fiul ei cel mare, Iair, iar fanii au comentat imediat apariția ei. Cu o pereche de blugi scurți, tip fustă, și un top din același material, Vlăduța Lupău și-a etalat frumoasele forme ale corpului.

E clar că are cu ce să se mândrească, dar mai ales cu o genă bună! Deși a trecut prin două nașteri cu operații de cezariană, corpul ei nu a suferit absolut deloc schimbări. Se bucură de o siluetă de adolescentă și acum, cu doi copii în brațe, iar asta fără prea multe efort. Așa cum chiar ea a dezvăluit de mai multe ori, nu ține diete stricte și nici nu face foarte mult sport, programul ei fiind foarte încărcat cu cei doi băieți și cariera sa.

Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia

Ei bine, lăsând silueta demnă de invidiat a artistei, vă reamintim că artista a decis ca nașii fiului ei nou-născut să fie chiar Andra și Cătălin Măruță.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui’, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii „La Măruță’.

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că nimeni nu se aștepta. Bucuria a fost însă la cote maxime printre fanii lor și mulți i-au felicitat pentru această decizie.

„Nu cred ca ar fi alți nași mai perfecți cum sunt Andra și Cătălin. Felicitări’, „Cătălin si Andra sa va bucurati de finut!’, „Sa va trăiască , un nume special și frumos . Amândoi băieței cu litera I’, sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.

Sursă foto: Facebook/ instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton