Cum arătau Cosmina Păsărin și Victor Slav în urmă cu mai bine de două decenii, când s-au lansat la Vara Ispitelor. El avea 21 de ani, ea 18 și au făcut furori în emisiune

 Oana Pantazi
.

Cum arătau Cosmina Păsărin și Victor Slav în urmă cu mai bine de două decenii, când s-au lansat la Vara Ispitelor. Cei doi au făcut cunoștință cu showbizul la Vara Ispitelor, prima emisiune de gen, de altfel, care s-a bucurat de un succes enorm la vremea respectivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Unul dintre primele reality show-uri din România, Vara Ispitelor, care a debutat în anul 2001, a fost poate una dintre cele mai importante pepiniere de vedete, aproape toți protagoniștii lansându-se ulterior în domeniul televiziunii. Nu știm cât din formatul emisiunii vă mai amintiți, dar rețeta, una internațională, nu putea să dea greș. La show participau câteva cupluri sudate cărora le era pusă la încercare fidelitatea cu ajutorul unor ispite. Acțiunea se petrecea la mare, deci nuditatea era la ordinea zilei, și, în plus, partenerii au fost separați și ținuți în hoteluri diferite, iar ispitele și-au luat rolul în serios, până la final reușind să destrame cupluri. Acolo s-au făcut remarcate mai multe vedete actuale, printre care Cosmina Păsărin, Victor Slav, Bogdan Vlădău și Roxana Ciuhulescu.

cum-arata-victor-slav-la-debutul-in-showbiz-ca-ispita-la-emisiunea-vara-ispitelor-din-urma-cu-13-anicum-arata-victor-slav-la-debutul-in-showbiz-ca-ispita-la-emisiunea-vara-ispitelor-din-urma-cu-13-ani

Cum arătau Cosmina Păsărin și Victor Slav în urmă cu mai bine de două decenii

Cei care urmăresc azi Insul aIubirii își pot imagina ce e însemnat Vara Ispitelor în urmă cu mai bine de două decenii la TV, culoarul fiind unul virgin. Opt cupluri erau puse trebuiau să-și demonstreze fidelitatea pe parcursul unei veri. La emisiunea produsă de Mona Segall s-au lansat, printre alții, Victor Slav, Bogdan Vlădău și Cosmina Păsărin, care, dacă vă amintiți, acolo l-a cunoscut pe celebrul om de radio George Vintilă, marea ei iubire.

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună și îmbrăcați asortat în prima zi de școală a fiicei lor. Sofia a început clasa întâi

Cel mai mare avânt l-a luat însă Victor Slav, la vremea aceea la început în modeling, care, după emisiune, a fost primit în familia PRO TV, unde a prezentat ani de zile, seară de seară, prognoza meteo, dar și o altă emisiune de succes – Pe muchie de cuțit și a făcut furori la Dansez pentru tine, shw-ul unde a cunoscut-o și pe viitoarea lui soție, Bianca Drăgușanu.

„Îmi aduc aminte cu plăcere acea perioadă. Bineînțeles, spun acest lucru pentru că eram mult mai tânăr decât acum. Îmi aduc aminte că, la revenirea acasă, ne-am bucurat de un succes uriaș, mergeam pe stradă și toată lumea ne aborda. A fost ciudat pentru că vorbeam cu Bogdan Vlădău: ‘Măi, dar acum o săptămână nu eram aceleași persoane? Dintr-odată, atâta interes pentru noi!’. Dar cred că am gestionat foarte bine acel succes și nu ni s-a urcat la cap”, povestea Victor Slav ulterior.

Vara Ispitelor a făcut-o celebră și pe Cosmina Păsărin

Și Cosminei Păsărin emisiunea Vara Ispitelor i-a schimbat viața, începând cu mult comentata partidă de sex dintre ea și Bogdan Vlădău, notorietatea adusă de emisiune deschizându-i drumul în televiziune și nu numai: a jucat în seriale, a avut emisiuni la radio și la TV, a pozat în Playboy de trei ori, a devenit imaginea mai multor companii, iar acum lucrează ca MC.

Cosmina avea doar 18 ani în momentul în care a fost selectată, alături de prietenul ei, la Vara Ispitelor, pentru a-și testa relația. Tânăra de atunci nu a rezistat farmecelor lui Bogdan Vlădău, care și-a jucat perfect rolul de ispită. Puțini au uitat vâlva pe care a făcut-o momentul lor romantic, după ce Cosmina l-a primit în patul ei pe bogdan, într-o noapte. chiar dacă era întuneric în cameră, imaginile au fost revelatoare.

Ulterior, iubitul ei i-a spus adio, însă experiența a propulsat-o pe Cosmina în televiziune, fiind și ea angajată de PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton