Cum arătau Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii în ziua nunții lor. S-au căsătorit în 2017, iar ea este total schimbată de operațiile estetice

.

Cum arătau Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii în ziua nunții lor. Andrei și Cristina Rotaru au intrat în atenția tuturor prin participarea lor la Insula Iubirii. Ei bine, cei doi nu sunt străini de micile ecrane, fiindcă au fost cocurenți și în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu', unde s-au cunoscut și au întemeiat o frumoasă poveste de dragoste. Au trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului, iar fanii au fost curioși să vadă cum arătau când s-au căsătorit religios, în vara anului 2017!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În prezent, Cristina și Andrei Rotaru sunt în atenția tuturor la Insula Iubirii, mai ales el, care deși are o căsnicie de 10 ani nu-i spune nu ispitei Diandra. Ba mai mult, declară că nu a mai simțit niciodată așa ceva și se arată cucerit de ea. Totuși, până vedem ce se întâmplă cu relația lor, să ne amintim cum arătau în ziua cea mare, în urmă cu șapte ani.

img-2024-07-25t125212.421img-2024-07-25t125212.421

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit, după 10 ani de căsnicie? Videoclipul care le-a dat de gândit fanilor: „Ce rost mai are să ne uităm, asta înseamnă că…'

Citește și: Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Cum arătau Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii în ziua nunții lor

Au trecut aproape 10 ani de când Cristina și Andrei Rotaru au participat la Mireasă pentru fiul meu, emisiune în cadrul căreia s-au și căsătorit. De atunci, cei doi au rămas în atenția fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, astfel că nu sunt deloc străini publicului. Totuși, sunt și persoane care abia acum îi cunosc, la Insula Iubirii, și mulți s-au arătat interesați de trecutul lor, dar și schimbările prin care au trecut, mai ales din punct de vedere fizic.

În 2017, cei doi au participat, din nou, la o altă emisiune astfel au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu la „Nuntă cu surprize'. Pe atunci, Cristina Rotaru era blondă, iar pentru ziua cea mare a optat pentru o rochie de mireasă tip prințesă, cu detalii prețioase în partea de sus.

Ce ținute au purtat în ziua nunții

Cristina Rotaru a fost ca o adevărată prințesă, asta fiindcă pe lângă rochia de mireasă spectaculoasă, și-a completat look-ul cu o diademă prețioase și un make-up care i-a scos în evidență trăsăturile. Nici soțul ei, Andrei, nu s-a lăsat mai prejos. A avut și el o apariție elegantă, într-un costum negru, cu o cămașă albă și detalii de bun gust.

Acum, cei doi au un stil cu totul și cu totul diferit la Insula Iubirii. Ea poartă haine mulate și sexy, iar el are un stil casual, diferit de restul concurenților, prin care reușește mereu să iasă în evidență, mai ales că amândoi au un aspect fizic demn de invidiat.

Cu ce se ocupă cei doi

Au trecut printr-o mare transformare de când au apărut pentru prima dată pe micile ecrane, la emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Nu doar că acum sunt tatuați, ceea ce nu este de mirare ținând cont că Andrei Rotaru este tattoo artist, ci e clar că ea a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Se vede că are acid hialuronic în buze și și-a făcut mai multe modificări, mai ales că și ea are o carieră de succes în domeniul beauty, fiind cosmeticiană. Cei doi câștigă sume frumoase de bani și petrec tot timpul împreună, muncind în același loc, însă totuși se pare că sunt probleme în relația lor, pe care el le-a făcut publice.

Ce se alege de relația lor și căsnicia de 10 ani, după ce el petrece tot mai mult timp cu ispita Diandra, rămâne de văzut în următoarele episoade la Insula Iubirii.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton