Cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine să cred"

 Tudorache Simona
.

Mihai și Elwira Petre s-au întâlnit pe ringul de dans, dar au ajuns să formeze una dintre cele mai frumoase familii. Astăzi, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți, iar cele două fetițe pe care le au, Catinca și Ariana, dau culoare poveștii lor. Iată cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației și cum au ajuns să formeze un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri, coregraful a împlinit 45 de ani, iar soția sa i-a transmis un mesaj de suflet. Ea a urcat pe rețelele de socializare și o fotografie din tinerețea lor. În imaginea postată, cei doi împart un moment de tandrețe, iar în ochi li se citește dragostea pe care o au unul pentru celălalt.

mihai-petre-3-3mihai-petre-3-3

Elwira, mesaj pentru Mihai Petre. Coregraful a împlinit 45 de ani

Elwira Petre spune despre Mihai Petre că este bărbatul vieții ei. „Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine să cred cum galopează timpul. Și noi tot împreună. La mulți ani, bărbatul vieții mele!', a scris Elwira Petre pe o rețea de socializare.

Cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației și cum au ajuns să formeze un cuplu

Mihai Petre era la un pas să renunțe la dans când în viața lui a apărut Elwira. Ea venea din Polonia și, la fel ca actualul ei soț, își dorea un partener cu care să țină ritmul.

„Amândoi suntem sportivi de performanţă. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reuşeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă şi, prin urmare, nu puteam participa la competiţii. Au fost momen­te în care am vrut să renunţ la dans. Însă a apă­rut… Elwira. Şi ea îşi cauta un partener, aşa că am aranjat o întâlnire, la Chişinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu maşana, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni şi am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicăm in limba engleză”, povestea MIhai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

Citește și: „Ne mai înfuriem. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce…” Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile

Citește și: Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă”

Citește și: „Bărbatul trebuie să muncească, trebuie să aducă bani acasă. Să știu eu că stau pe spatele femeilor, că femeia muncește și el stă acasă…”. Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții ei să fie stâlpul familiei

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin, de fapt, 20 de kilograme: 'Am ținut un jurnal timp de un an. E complicat. Am greutatea din liceu acum…' / Problemele de sănătate au împins-o către această schimbare

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008

S-au îndrăgosit, apoi s-au mutat împreună. Cererea în căsătorie a venit în 2006, iar nunta peste doi ani. De atunci, Elwira și Mihai Petre contină să se redescopere și să aibă sentimente la fel de intense unul pentru celălalt.

„Eram disperat să-mi găsesc o parteneră şi să particip concursurile de dans. Aşa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici maşină de spălat, nici televizor. Aşa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul gătit improvizam… Apoi, ne-am întors în România. Nu pot să spun data exactă când ne-am îndrăgostit. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaştem mai bine, să ne descoperim. Cred că amândoi am făcut primul pas, în acelaşi timp. A renunţat la viaţa ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut şi nunta. Nu mai ştiu în ce limba am formulat întrebarea, important era că ştiam cum sună DA şi în română, şi în poloneză, şi în engleză', povestea MIhai pentru publicaţia amintită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton