Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui în ziua în care s-au căsătorit! Au sărbătorit 11 ani de căsnicie: „Dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui în ziua în care s-au căsătorit! În anul 2013, Florin Dumitrescu și Cristina, aleasa inimii lui, traversau cea mai frumoasă și specială zi din viața lor. Chiar pe data de 8 mai, cei doi au spus marele „DA„ în fața tuturor, iar de atunci sunt oficial soț și soție. Azi, au sărbătorit 11 ani de când au făcut marele pas, iar fanii au fost surprinși de cum arătau amândoi pe atunci și cât de mult s-au schimbat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin și Cristina Dumitrescu sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor personală, astfel că nu împărtășesc prea multe momente din viața lor. Totuși, aniversarea a 11 ani de căsnicie nu a putut trece oricum pe lângă ei, așa că celebrul chef și-a dat frâu liber sentimentelor pe care le are față de frumoasa lui soție și i-a făcut o superbă declarație de dragoste chiar în văzul tuturor.

cristina-si-florin-dumitrescucristina-si-florin-dumitrescu

Citește și: Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 9 ani de la nuntă și au postat imagini inedite: „Am rupt ringul cu prietenii'

Citește și: Imagini inedite de la filmările pentru MasterChef, cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Ce pretenții au de la noii concurenți

Citește și: Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, eliminat de la Chefi la cuțite: „A căzut cerul pe mine, mor de ciudă”

Citește și: Florin Piersic a fost transferat la Matei Balș cu un avion SMURD, la cererea familiei: „Arată mult mai bine decât în urmă cu 4 zile, dar…'. Noi detalii despre starea lui de sănătate și dorința actorului

Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui în ziua în care s-au căsătorit!

Ei bine, pe lângă declarația de dragoste emoționantă pe care i-a scris-o soției sale chiar pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu a postat și o fotografie de la ziua cea mare, în care s-au căsătorit. Au trecut 11 ani de atunci, iar schimbările nu au trecut neobservate de către fani, mai ales că pe atunci Cristina era însărcinată pentru prima dată.

11 ani de cand Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur si simplu norocosi, ne-am gasit si nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sarbatorit in curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gatit Exarhu si ne-a cantat Fane Lautaru’, a fost prima noastra petrecere reusita de care povestim si astazi cu ai nostri. Zelda, la multi ani, daca ar fi sa ne mai nastem o data, tot cu tine as vrea!', a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Fanii, surprinși de mesajul plin de dragoste postat de Florin Dumitrescu

Fanii au fost cu adevărat surprinși când au văzut fotografia cu Florin Dumitrescu și soția lui chiar din ziua în care s-au căsătorit, în urmă cu 11 ani. Bineînțeles, mulți au sesizat schimbările prin care au trecut. S-au maturizat, așa cum este firesc, ea și-a schimbat și nuanța părului, fiind blondă acum, iar totodată și celebrul bucătar are un alt look, dar tot cu părul lung și barbă.

Mulți s-au grăbit să-i complimenteze și să le ureze o căsnicie frumoasă în continuare, fiind cu adevărat o familie demnă de invidiat.

„Chef, sunteți un romantic incurabil. Rar mi-a fost dat să văd pe cineva care vorbește cu atâta pasiune și iubire despre jumătatea lui. Bravo! / Aniversare fericită! Sănătate și multă fericire! / La mulți ani fericiți împreună cu multă sănătate și multe împliniri! Sarcină ușoară și o naștere binecuvântată! / Mulți înainte și multă dragoste! / Dumnezeu să vă binecuvanteze familia frumoasa!„, sunt doar o parte dintre numeroasele comentarii pe care fanii le-au lăsat la postarea lui Florin Dumitrescu.

Florin și Cristina Dumitrescu, o familie frumoasă și demnă de invidiat!

Pe când au decis să facă cununia civilă, Cristina era deja însărcinată cu fiica lor cea mare, Ava Elisabeta, care are 10 ani acum. La doar un an distanță, a venit pe lume și mezina familiei, Mia Victoria, care a împlinit 9 ani chiar în luna aprilie. Au o căsnicie frumoasă și o familie demnă de invidiat, însă puțini știu cum a început, de fapt, relația lor.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon’, declara Florin Dumitrescu pentru revista Viva.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton