Cum arătau Nea Mărin și soția lui, în ziua nunții, în urmă cu 45 de ani: "Ne-am născut în același sat, am copilărit împreună"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arătau Nea Mărin și soția lui, în ziua nunții, în urmă cu 45 de ani. Nea Marin, pe numele real Marin Barbu, și soția sa, Mioara, sunt căsătoriți de 45 de ani, iar împreună au împărtășit bucurii, dar și momente de cumpănă. După aproape jumătate de secol de iubire, imagini de colecție din arhiva lui Nea Marin ne arată cuplul, în tinerețe, chiar în ziua nunții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Marin și-a găsit sufletul-pereche, în tinerețe, când a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soție, o femeie pe nume Mioara. Chiar dacă și-a construit o carieră de succes, pentru Nea Marin, familia a fost dintotdeauna pe primul loc. Acesta a recunoscut că soția sa l-a susținut mereu de-a lungul vieții și că au rezolvat fiecare neînțelegere, comunicând sincer. Nea Marin și soția sa și-au unit destinele în urmă cu 45 de ani, iar o serie de fotografii rare, de colecție, ne arată cât de frumoși și îndrăgostiți erau cei doi în ziua nunții.

nea-marin-si-sotia-lui-imagini-de-colectie-3nea-marin-si-sotia-lui-imagini-de-colectie-3

Cum arătau Nea Mărin și soția lui, în ziua nunții, în urmă 45 de ani

Coregraful Nea Marin, 65 de ani, și soția sa, Mioara, formează un cuplu de invidiat, fiind căsătoriți de aproape jumătate de secol. Partenera de viață i-a dăruit lui Nea Marin două fiice superbe, Dana și Larisa, de care acesta este foarte mândru. Nea Marin are o energie debordantă, un zâmbet molipsitor și o poftă de viață incredibilă. În tinerețe, el era la fel de încrezător în forțele proprii și carismatic, așa cum se poate vedea și în imaginile din ziua nunții, puse la dispoziție de artist.

Citește și: Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept'

Citește și: Nea Mărin, reacție surprinzătoare când a aflat că Theo Rose a născut: „Sunt prins într-o chestie…'

De asemenea, coregraful și soția lui sunt și bunici, asta pentru că fiica lor cea mare a adus pe lume doi copii, pe Ana Maria și Darius Andrei. Nea Marin a dezvăluit în cadrul unui interviu de la Antena 1 că el și soția sa se cunosc încă din copilărie. Nea Mărin a spus că el și Mioara provin din acelaşi sat din județul Teleorman.

'Dar nu ne certăm (n.r. el și soția), că nu avem de ce. Noi ne-am născut în același sat, în Teleorman, am copilărit împreună, suntem împreună de 45 de ani, nu avem de ce să ne certăm. Totul este ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Să dea Dumnezeu la toți românii să li se întâmple ce mi se întâmplă mie', a declarat Nea Marin, pentru Antena Stars.

Nea Mărin, susținut necondiționat de familie

Nea Mărin are o viață activă și o carieră care îi ocupă mare parte a timpului, însă spune că a fost susținut necondiționat de familie. Deseori, celebrul coregraf este însoțit la evenimentele importante de fiicele lui și nepoți, cum s-a întâmplat și recent, cu ocazia petrecerii de ziua Antenei 1.

„Familia mă susține foarte mult, pentru că și fiica mea e aici cu mine (n.r. la petrecerea de ziua Antenei 1) și nepoții, dansează. Suntem o familie aici’, a mai spus coregraful.

Într-un interviu pentru ego.ro, nepotul lui, Alex Leonte, a vorbit despre retragerea din activitate a coregrafului: „El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva.

Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem’.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton