Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în urmă cu 13 ani, la primul sezon Românii au Talent: "Mă sprijin pe Pavel atât la emoții, cât și la râs"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în urmă cu 13 ani, la primul sezon Românii au talent. Pavel Bartoș și Smiley formează o echipă extraordinară, ca prezentatori la show-ul „Românii au talent”, una dintre cele mai de succes producții. Puțini își mai amintesc, însă, cum arătau cei doi prima dată când au pășit pe scena show-ului, în 2011. Iată câteva imagini de colecție cu Bartoș și Smiley!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Pavel Bartoș fac un duo de senzație ca prezentatori pe scena concursului Românii au talent. Ambii sunt amuzanți și carismatici, având o chimie extraordinară, atât în fața publicului, cât și în viața personală, cei doi devenind foarte buni prieteni. Sunt 13 ani de când Smiley și Pavel Bartoș și-au însușit rolul de prezentatori pe scena de la Românii au talent și, în ciuda trecerii timpului, reușesc să-i surprindă mereu pe fanii emisiunii. Iată cum arătau Smiley și Pavel Bartoș, în 2011, în cadrul primului sezon de la „Românii au talent”.

5b14f279-a81c-4132-8dd3-7ff3277b420e5b14f279-a81c-4132-8dd3-7ff3277b420e

Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în urmă cu 13 ani, la primul sezon Românii au Talent

Vineri, 9 februarie, la PRO TV debutează sezonul 14 fenomen al show-ului 'Românii au talent', iar amfitrionii vor fi, desigur, Smiley și Pavel Bartoș. Dintre jurați fac parte Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Smiley și Pavel Bartoș formează echipa perfectă pe scena concursului de talente. De-a lungul celor 13 ani de când prezintă împreună show-ul de succes, relația dintre ei s-a transformat într-o frumoasă prietenie, dinamică ce se vede și atunci când se află în fața publicului.

Citește și: Diana Munteanu este mamă singură, de 10 ani. Cum se înțelege cu Claudiu Niculescu, fostul ei soț: „Nu-mi place să-mi plâng de milă”

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

Citește și: Maria Constantin are interzis să rămână însărcinată.De ce au sfătuit-o medicii așa

Citește și: Mirela Vaida prezintă noua emisiune „Petrecem în familie„, la Antena Stars: 'Este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești. Avem nevoie de puțină emoție, de povești…'

'Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!', spune Smiley înaintea celui de-al 14-lea sezon „Românii au talent”.

Smiley a muncit de ziua lui de naștere pentru Pavel Bartoș

Smiley este cunoscut ca fiind un adevărat profesionist, așa că în timpul filmărilor pentru pelicula Ramon, produsă de prietenul său, Pavel Bartoș, cântărețul nu a lipsit de la nicio zi de filmare. Chiar și de ziua de naștere Smiley a fost la muncă, alături de Bartoș. Artistul a povestit că s-a și accidentat și că întreaga experiență a fost foarte intensă.

„Eu am filmat fix de ziua mea. Chiar fix de ziua mea am avut zi de filmare cu Pavel acolo în vie. A fost intens, întotdeauna când filmez cu Pavel este intens. M-am și accidentat pe bune la filmări, că așa e cu Pavel, dar sunt obișnuit, adică nu a fost nimic nou pentru felul în care interacționăm unul cu altul. Personajul e nou, deși eu am fost fix când a creat personajul. Există o scenetă pe care a făcut-o acum mulți ani, în care practic a creat personajul ăsta. Atunci practic i-am zic că mi se pare mișto personajul și că ar trebui să facă ceva mai mare cu el, așa că mă bucur tare că a ținut să facă filmul ăsta’, a povestit Smiley pentru ego.ro.

FOTO: Instagram facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton