Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi

 Oana Pantazi
.

Acum le cunoaște o lume întreagă, însă doar apropiații știu cum arătau surorile Gabor în adolescență. În timp ce Ramona a trecut în timp printr-o mărire de bust și o rinoplastie, Monica, chiar dacă nu a apelat la chirurgia estetică este și ea de nerecunoscut. Extrem de modeste pe vremuri, azi cele două surori poartă bijuterii și accesorii scumpe, haine de brand și circulă la business class.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Născute și crescute în Bacău, Monica și Ramona Gabor au avut parte de o copilărie și o adolescență modeste și poate că tocmai asta le-a impulsionat pe surori să-și croiască un alt drum în viață. Și când știi ce vrei și îți urmărești scopul rezultatele nu întârzie să apară. La 18 ani, Monica era căsătorită cu milionarul Irinel Columbeanu, căruia i-a dăruit, de altfel și unicul copil. Iar Ramona și-a explorat din plin atributele fizice și talentul în afaceri.

monica-gabor-2-copy-copymonica-gabor-2-copy-copy

Cum arătau surorile Gabor în adolescență

Viața Monicăi Columbeanu s-a schimbat radical în 2006, când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu. Chiar dacă, 5 ani mai târziu, cei doi divorțau, Monica și-a urmat drumul ascendent și și-a făcut o viață nouă în america, alături de fiica ei și de milionarul chinez Mr. Pink. În afacerile iubitului ei se implică însă doar pe partea de promovare. Privind poza de la 14 ani a Monicăi, e greu de recunoscut femeia superbă și sigură pe ea în fotografia din care ne privește o tânără frumușică, tristă și cam neinspirat rujată…

La fel și sora ei, Ramona, care acum este o cunoscută femeie de afaceri în Dubai, unde a avut o ascensiune rapidă în lumea modellingului și unde, ulterior, și-a deschis propriul brand de haine și a lansat un parfum. De altfel, ea cîștigă bine și din promovarea unor branduri, cum ar fi aplicația lansată de Mr. Pink, partenerul Monicăi, sau bautura energizantă Mister Pink, care e foarte populară în America. Acum, Ramona e o divă sexy, dar în liceu părea pusă pe șotii, mai mult genul funny, după cum se vede în fotografia în care întindea de guma de mestecat…

Una peste alta, evoluția surorilor Gabor este una incredibilă, atât Monica, cât și Ramona depășindu-și cu mult condiția. Azi, tinerele modeste din Bacău, care au debutat ca manechine, duc o viață de invidiat.

Ce relație este între Monica și Ramona Gabor

Ramona Gabor și Monica și-au găsit ambele fericirea departe de țară… În timp ce Monica s-a dedicat relației cu soțul ei milionar, Mr. Pink, și locuiește de ani buni în Statele Unite, sora ei mai mică a ales Dubaiul, unde locuiește și în prezent.

Ramona locuiește în Dubai de 11 ani și mărturisește că nu se vede trăind în alt loc, însă e conștientă că viața ei s-ar putea schimba, la un moment dat. Sora Monicăi a mărturisit că nu a renunțat la modelling, dar spiritul pentru afaceri a inspirat-o să se lanseze în industria de beauty.

Monica trăiește și ea o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink și are un job care îi aduce satisfacții – de ceva timp, Monica Gabor le predă engleza imigranților. Vedeta studiază foarte mult și îi ajută și pe alții.

Deși surorile Gabor nu se văd perioade destul de lungi, între ele e o relație excelentă, iar atunci când reușesc, evadează împreună în vacanțe exotice, cum ar fi cea din Mykonos, unde s-au distrat pe cinste.

Ramona a mărturisit că Monica și Mr. Pink s-au implicat activ în afacerea ei – de cele mai multe ori sora ei mai mare fiind cea care îi care îi redactează textele de promovare, în timp ce cu omul de afaceri chinez se sfătuiește pe latura financiară. Chiar dacă sunt departe una de alta, cele două surori se văd zilnic prin intermediul internetului.

Ramona și Monica au o relație foarte bună și cu sora lor cea mare, Alina, singura care a ales să rămână în România și trăiește în continuare în Bacău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton