Cum arătau Traian și Maria Băsescu, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit. Imagini inedite cu fostul președinte al României

 Dumitrache Laura
.

Cum arătau Traian și Maria Băsescu, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit. Traian Băsescu împlinește pe 4 noiembrie 2023, vârsta de 72 de ani. În ultimii ani, fostul președinte al României a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Puțini știu cum a început povestea de dragoste dintre Traian și Maria Băsescu. Iată cum arătau cei doi la nuntă, în urmă cu 48 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arătau Traian și Maria Băsescu, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit. Traian Băsescu s-a căsătorit cu Maria Băsescu în anul 1975, iar împreună au două fiice, pe Ioana și Elena Băsescu. Fostul președinte al României a cunoscut-o pe soția sa în 1973, iar de atunci sunt de nedespărțit.

TRAIAN BASESCU IN TINERETETRAIAN BASESCU IN TINERETE

Traian Băsescu a fost președintele României vreme de 10 ani, iar în ultimii ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Deși viața lui pare să nu aibă niciun secret, ei bine, putini sunt cei care știu cum arăta fostul președinte în urmă cu 48 de ani,la nunta cu Maria Băsescu.

Citește și:Cu ce se ocupa Maria Băsescu înainte de a-l cunoaște pe Traian Băsescu. A avut o meserie neașteptată: „Întotdeauna mi-a plăcut să fie mulți oameni în jurul meu”

Citește și:Elena Băsescu s-a întors pe micul ecran și prezintă știrile la Aleph News. Cum arată acum fiica lui Traian Băsescu și cum se descurcă să citească pe prompter

Citește și:Connect-R, din nou în vacanță cu Misha și Maya, fiica lor: „Comentariile vor curge că de ce…” / Cum s-au pozat cei trei

Citește și:Ce regulă de bază au Cornelia și Lupu Renic, încă de la începutul căsniciei: „Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești. Ne certăm, dar…”. Cum depășesc conflictele după 30 de ani mariaj

Cum arătau Traian și Maria Băsescu, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit

Traian și Maria Băsescu sunt căsătoriți de 48 de ani și au o căsnicie frumoasă. Rodul iubirii lor sunt Ioana și Elena, care le-au dăruit patru nepoti. Fostul președinte al României a fost întotdeauna discret cu viața sa de familie, și nu multă lume știe cum arătau Maria și Traian Băsescu. Pe 4 noiembrie 2023, Traian Băsescu va împlini 72 de ani. A cunoscut-o pe soția lui în 1973, în perioada în care era student la Institutul de Marină, iar ea urma cursurile Școlii de Tehnică Comercială din Constanța.

Potrivit Cancan, Maria Băsescu nu a crezut că relația lor va fi una serioasă, dar Traian o vizita în Bucovina ori de câte ori avea ocazia. Ulterior, fostul președinta a decis să meargă la ea acasă și să o ceară de soție. Maria și Traian Băsescu s-au căsătorit în 1975, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. În 1980 s-a născut cea de-a doua fiică, Elena.

Maria Băsescu: „Viața mea nu diferă de viața celor câteva milioane de femei din România”

Maria Băsescu și-a asumat încă de la început rolul de soție de marinar, mai ales că soțul ei pleca mai mult în voiaje. Chiar și așa, fosta Prima Doamnă a României a demonstrat că este o femeie puternică și a avut grijă de fiicele sale cât timp Traian Băsescu era plecat. Maria Băsescu a renunțat la serviciu și s-a ocupat exclusiv de creșterea fiicelor sale.

„De dimineața până tårziu în noapte, timp de zeci de ani, m-am ingrijit să le fie bine soțului și copiilor mei. Nu am lucruri spectaculoase de spus în fata oamenilor, viața mea, cu bune și rele, nu diferă de viața celor câteva milioane de femei din Romania, spunea Maria Băsescu, conform publicației Tango.

Chiar și atunci când Traian Băsescu a fost primar și președinte, Maria Băsescu a fost o prezentă elegantă și desăvârșită. În prezent, Maria Băsescu și fostul președinte al României au patru nepoti de la cele două fiicel ale lor. Cu toate acestea, Traian și Maria Băsescu continuă să iasă impreună în excursii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton