Cum au afectat-o pe Oana Radu kilogramele în plus, în perioada copilăriei: "Băieții nu mă plăceau ca pe o fată, ci ca pe un frate..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au afectat-o pe Oana Radu kilogramele în plus, în perioada copilăriei. Oana Radu a trecut printr-o transformare uimitoare față de momentul când a participat la Vocea României. Artista a slăbit peste 100 kilograme cu multă ambiție și determinare, iar acum arată și se simte mai bine ca niciodată. Vedeta, însă, își amintește și acum modul în care greutatea i-a afectat relațiile sociale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu este o artistă foarte cunoscută și apreciată de la noi din țară. În vârstă de 30 de ani, artista a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de transformări remarcabile. Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu', difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, îndrăgita cântăreață a vorbit despre cum a afectat-o greutatea sa în copilărie.

index-16-1index-16-1

Cum au afectat-o pe Oana Radu kilogramele în plus, în perioada copilăriei

Oana Radu a mărturisit că în copilărie, din cauza aspectului său fizic, anturajul ei de prieteni era format mai degrabă din băieți, care o priveau ca pe un frate sau ca pe un partener de joacă. Lipsa tatălui din viața ei și atitudinea toxică pe care o vedea la ceilalți băieți în relație cu femeile au făcut-o pe artistă să abordeze o atitudine acidă, ca mecanism de apărare.

Citește și:Oana Radu a renunțat la verighetă, după zvonurile divorțului de Cătălin Dobrescu: „Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele’

Citește și: Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu mai suntem împreună’. De ce au ajuns la divorț și motivul pentru care a păstrat tăcerea până acum

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, o nouă victorie împotriva lui Victoraș Micula, după doi ani de procese. Câți bani trebuie să plătească milionarul

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Flore Salalidis. „Blonda lui Iri' și-a schimbat numele de familie și are un nou iubit / Cei doi au fost fotografiați împreună în jacuzzi, când el era însurat cu Monica

„Băieții nu mă plăceau ca pe o fată, ci ca pe un frate sau ca pe un prieten de joacă. Am învățat foarte multe despre cum să îți impui respectul și despre cum tratează de fapt bărbații femeile și cum trebuie să nu fie femeile. Faptul că mi-a lipsit figura paternă din viață, pentru că tati nu a fost prezent în toată copilăria mea, m-a făcut pe mine să fiu un băiețel. Cred că chestia asta m-a făcut pe mine să fiu mai greu de atins. Din cauza frustrărilor pe care eu le aveam, eram cam acidă cu toată lumea și nu își permiteau să râdă de mine. Le era cam frică, sincer. Și acum le e.', a declarat Oana Radu.

Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu

Oana Radu și-a surprins fanii cu ultimele declarații făcute chiar pe contul ei personal de socializare, astfel că deși încă locuiește în aceeași casă cu Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, susține că nu mai este cale de împăcare. Ba mai mult, nici nu vrea să se gândească la o altă căsătorie!

Oana Radu a organizat recent pe rețelele de socializare un episod de „Q&A„, unde fanii i-au pus numeroase întrebări, atât despre viața ei privată, profesională, cât și despre divorțul de Cătălin Dobrescu. Printre acestea, a fost întrebată și dacă ar mai vrea să se căsătorească după această despărțire. Deși are doar 30 de ani și tot viitorul înainte, răspunsul negativ venit din partea ei i-a șocat pe fani!

Fanii: ‘Ai vrea să te mai căsătorești?
Oana Radu: ‘În momentul ăsta aș spune clar „NU„, dar niciodată nu știi ce îți rezervă destinul’, a fost răspunsul Oanei Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să divorțeze, după trei ani de căsnicie. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene, dar se pare că artista și antrenorul de fitness au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Invitată în podcastul moderat de Jorge, Oana Radu a făcut primele declarații despre divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista a mărturisit că trece prin cea mai grea perioadă din viața sa.

Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației‘, a mărturisit vedeta în podcast-ul Vorba lu Jorge

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton