Cum au ajuns Oana Ioniță și Florin Budnaru la divorț și când au început problemele în mariajul lor: „Am discutat, am încercat să mergem la un psiholog, să luăm o vacanță noi doi, să ne redescoperim. Nu a funcționat"

 Tudorache Simona
.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au ajuns la despărțire după o căsnicie care a durat mai bine de 10 ani. Coregrafa a vorbit despre drama prin care a trecut înainte să divorțeze, dar și cât de greu i-a fost după ce s-au separat, pentru că a fost nevoită să stea departe de fiul său. Iată cum a ajuns să pună punct unui mariaj ce părea de poveste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Ioniță și Florin Budnaru păreau că au un mariaj bine sudat, dar relația frumoasă de la început se transformase total. Nu se mai înțelegeau. Nu mai exista susținere și nici apropiere. Erau împreună în aceeași casă, dar se instaurase o oarecare răceală. Oana Ioniță mărturisește că a luptat să schimbe lucrurile, dar efortul ei nu a ajutat.

oana-ionita-45oana-ionita-45

Cum au ajuns Oana Ioniță și Florin Budnaru la divorț și când au început problemele în mariajul lor

Vedeta susține că totul a început după ce ea a întâmpinat anumite probleme de sănătate. Florin Budnaru nu i-a fost alături, nici măcar nu s-a străduit să o înțeleagă.

„Cumva ne-a fost bine în prima parte dar, ușor-ușor lucrurile nu au mai stat cum trebuie, din punctul meu de vedere. Am luat niște decizii legate de tratarea mea de o boală la care el nu m-a susținut. El nu credea și de la asta cumva a început totul, și eu am decis să merg mai departe. Chiar dacă era doar un tratament de biorezonanță, de acupunctură, de ceva care era din punctul lui de vedere foarte de neimaginat. Eu am spus că sunt la un început de ceva și consider că dacă mă tratez în timp cu vitamine, relaxare, terapeut, să mă descopăr, să învăț niște lucruri, mă ajută să depășesc această situație care posibil să fie sau posibil să nu fie. Eu am crezut și o lună de zile am luat un tratament. El nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu chestia asta, care e la latitudinea fiecăruia. Cumva nu credea că eu cred în chestii de genul ăsta de interpretări, de biorezonanță', a povestit Oana Ioniță, în podcastul „Te ascult' cu Ilinca Vandici.

Cum au luptat să își salveze mariajul

Vedeta spune că a trecut prin mai multe situații și nu a avut parte de susținerea soțului. Au ajuns la psiholog, au mers în vacanțe împreună, dar nu s-a schimbat nimic. Deveniseră brusc doi străini.

„Dacă cumva te simți rău sau te doare ceva, te duci să faci un masaj să scapi de contractura musculară, sau diverse situații. Dar a fost o situație în care nu m-a susținut. Și am tras o concluzie: „nici aici nu m-a susținut', au fost mai multe situații de genul ăsta și zic „noi suntem mai mult colegi și prieteni'. Eu am nevoie de o relație sau un om lângă mine sau nu am nevoie de nimeni, dar nu pot să stau căsătorită cu o persoană doar pentru copii. Am discutat, am încercat să mergem la un psiholog, am încercat să luăm o vacanță noi doi, să ne redescoperim. Nu a funcționat și probabil că nu pot să-l acuz, fiecare om merge pe drumul lui și ia deciziile pe care le dorește, dar la mine nu funcționa așa', a explicat Oana Ioniță.

„Am luat-o ca o decizie personală față de bărbatul cu care trăiam și față de care nu mai simțeam aceeași apropiere pe care am simțit-o inițial', a subliniat ea.

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară: „Pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă'

Citește și: Actrița Lia Sinchevici s-a căsătorit cu Alex Calancea într-un cadru de poveste: „Nunta a fost trei zile și trei nopți! Am făcut la Snagov cununia civilă, cununia religioasă la Iași și petrecerea moldovenească am făcut-o peste Prut'

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Ce regret are Oana Ioniță

Oana Ioniță regretă că această despărțire a venit la pachet și cu depărtarea de fiul său. Maxim a rămas cu tatăl său și coregrafa îl vede tot mai rar.

„Vreo șase luni nu am mai avut acces la el. Acces în sensul de poți să-l vezi când vrei, el poate să te vadă când vrea, dar să stabiliți împreună. În decursul a șase luni s-au întâmplat tot felul de situații încât eu să nu pot să-l văd. El își dorea câteodată să rămână la noi peste noapte și să vadă filme cu sora lui și să se joace. (…) Și atunci mi-a dat de gândit lucrul ăsta, de ce se schimbă el atât de mult față de mine. Și când am aflat că nu este decizia copilului și că nu el este cel care spune „nu' sau „nu vreau' am încercat să găsesc soluții pentru a-l readuce aproape de mine. Și acum sunt în fața unui proces de recunoaștere a copilului meu, a noului meu Maxim, care este același, dar din care trebuie să scot lucrurile pozitive', a povestit coregrafa.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton