Cum au apărut Iulia Vântur și Salman Khan la petrecerea dinaintea nunții fiului celui mai bogat om din India. Au făcut furori pe ringul de dans / Ținuta strălucitoare purtată de fosta prezentatoare

 Tudorache Simona
.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost împreună la petrecerea dinaintea nunții fiului celui mai bogat om din Asia și au făcut senzație. Cei doi au fost dezinvolți pe ringul de dans și au demonstrat ce pereche frumoasă formează. Au dansat pe „Oh Oh Jane Jaana', una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Salman Khan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iulia Vântur a purtat o ținută spectaculoasă și nu a lăsat pe nimeni indiferent. La sfârșitul lunii iulie, Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, și partenera sa, Radhika Merchant, se căsătoresc în cadrul unei ceremonii grandioase. Până la fericitul eveniment vor avea loc o serie de petreceri fastuoase.

vantur-iulia-96vantur-iulia-96

Iulia Vântur s-ar fi logodit cu Salman Khan

Deși discreți cu relația lor, apariția Iuliei Vântur cu Salman Khan la o astfel de manifestare a trezit multe semne de întrebare. Mai multe voci susțin chiar că cei doi s-ar fi logodit, de aceea nu ar mai vrea să își trăiască legătura doar în intimitatea casei lor.

„După cum știm, pe data de 23 iunie, Iulia Vântur a participat, bineînțeles că a fost și Salman Khan, la nunta lui Sonakshi Sinha și celebrul Zaheer Iqbal, fiul prietenului cel mai bun al lui Salman Khan. La degetul ei s-a observat un inel de logodnă, nu știu dacă a văzut toată lumea. Despre acest inel au mai fost zvonuri, dar nu l-am văzut până acum. Zvonurile au început din august 2016, când Iulia și Salman Khan au mers împreună în Tibet și au cerut binecuvântarea lui Dalai Lama. Nu pot să spun 100%, dar acel inel pare a fi un inel de logodnă. Deocamdată nu s-a scris nimic despre asta', a declarat Simona Kumar, o româncă stabilită în India, pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid”

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

De ce nu se căsătorește Salman Khan

Salman Khan a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani. Nu a fost adus în discuție numele Iuliei Vântur, iar actorul de la Bollywood a vorbit despre căsătorie la modul general.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu' din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da', căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla', a spus Salman Khan pentru sursa amintită, potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton