Cum au arătat Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu în ziua nunții, în urmă cu 8 ani. Imagini rare de la evenimentul restrâns din Las Vegas

 Matei Bianca
.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu trăiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasă, iar cei doi se înțeleg de minune. Vedeta și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu 8 ani, în Las Vegas, însă doar acum au apărut imagini speciale de la nunta lor. Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat fotografii emoționante de la cea mai importantă zi din viața ei, și anume nunta cu alesul inimii sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit în urmă cu 8 ani, în Las Vegas, însă abia acum ea a publicat imagini de la nunta lor. Vedeta a făcut publice fotografii din cea mai importantă zi din viața sa.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Amalia Năstase, detalii din culisele căsniciei cu Răzvan Vasilescu: „După ce adorm copiii, ai și tu o viață. Nu poți să stai să bei cu ei de față, că învață prostii”

Citește și: Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, se vor muta în Franța. Care este motivul: „Atunci când vom fi mai în vârstă. M-au cucerit!'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Carmen Șerban la 53 de ani. E nevoită să meargă în cârje: „Am început să plâng când am aflat”. Cântăreața a învins cancerul acum 13 ani

Citește și: Cine este Ramona de la Mireasa, sezonul 10. L-a părăsit pe tatăl fiicei ei din cauza dependenței de jocuri de noroc: „Era foarte agresiv verbal. M-a scuipat, m-a lăsat pe jos'

Cum au arătat Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu în ziua nunții

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2010, iar ei sunt foarte fericiți împreună. Viața lor personală rămâne privată și departe de ochii curioșilor, deoarece își doresc să se bucure de liniște unul în compania celuilalt.

Cu ocazia aniversării a 8 ani de la căsătorie, vedeta a făcut publice imagini speciale de la nunta cu alesul inimii sale. Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Ilie Năstase le-a arătat fanilor ei fotografii din cea mai emoționantă zi din viața ei.

Cei doi s-au căsătorit în Vegas

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit în Las Vegas, în urmă cu 8 ani. Cei doi soți și-au dorit să aibă o nuntă restrânsă, cu puțini invitați la marele eveniment din viața lor, iar totul a ieșit exact așa cum și-au dorit.

La marea ceremonie a celor doi a cântat un imitator al lui Elvis Presley, iar ei își aduc aminte cu drag de ziua în care și-au unit destinele.

Vedeta și soțul ei au împreună un băiat, pe Toma, care le umple inimile de bucurie și îi face să fie împliniți din toate punctele de vedere.

Cum l-a cunoscut Amalia Năstase pe Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Răzvan Vasilescu, soțul ei. Cei doi au colaborat împreună la un proiect.

Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela', spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton