Cum au arătat Iulia și Mihai Albu la botezul în stil retro al fiicei lor, acum 13 ani. Invitații au primit mâncare japoneză

 Dumba Gabriela
.

Iulia și Mihai Albu au ales stilul retro pentru botezul fiicei lor, care a avut loc în aprilie 2010 și au oferit invitaților mâncare japoneză. Excepția de la regulă a făcut doar soborul de preoți de la Biserica Domnița Bălașa, unde a avut loc ceremonia religioasă tradițională. Trei ani mai târziu, Iulia și Mihai Albu au decis să divorțeze și amândoi aveau să regrete, ani mai târziu, că au format o familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 aprilie 2010, Mihai și Iulia Albu și-au botezat fetița, pe Mikaela-Ioana, în vârstă de șapte luni atunci, iar invitații au avut parte de oficierea tainei sfântului botez într-un stil retro. Cum au arătat Iulia și Mihai Albu la vremea aceea, în ținute retro.

9fbdfc06-bc27-4541-adf9-30b6cc86a4c09fbdfc06-bc27-4541-adf9-30b6cc86a4c0

Iulia și Mihai Albu au făcut un botez în stil retro pentru fiica lor, acum 13 ani

„Botezul va avea loc pe 10 aprilie. Ne dorim să fie un eveniment cu totul special astfel că, sub nici o formă, nu vom face rabat de calitate. Petrecerea va fi cu tematică retro iar invitaţii vor avea parte de multe surprize”, spunea Iulia Albu la vremea aceea.

În jur de 50.000 de euro a costat petrecerea retro pentru fiica lor, care a avut loc într-un restaurant de lux din București.

„La acest botez vom chema persoane dragi nouă şi faţă de care ne leagă un respect profund. Noi nu vrem să transformăm botezul fiicei noastre într-un eveniment monden. Ne dorim să fie un moment de intimitate în familia noastră şi nu o sindrofie a vedetelor”, spunea Iulia Albu atunci.

Mikaela Ioana, în vârstă de 7 luni în ziua botezului, a fost extrem de cuminte pe toată durata oficierii slujbei și chiar și după îmbăierea în cristelnița împodobită cu o ghirlandă din trandafiri, crini, frezii și voal alb, nu a vărsat decât câteva lacrimi, scria Click! la vremea aceea.

Iulia Albu și-a creat o rochie extrem de elegantă pentru petrecere, ruginie, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc dublu, realizați de fostul soț. Mihai Albu și-a asortat ținuta cu cea a partenerei.

„Botoseii Mikaelei au fost creați de Mihai Albu, iar hăinuțele pe care Mikaela le-a purtat au fost lucrate manual și s-au folosit piese realizate de două generații de femei din familia mea, bunica și străbunica mea”, spunea Iulia Albu.

De asemenea, Albu a pregătit și un cărucior marca Taylor Tot, din anul 1940, complet restaurat, în care a fost adusă Mikaela.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: „Ne-am rezolvat toate problemele'

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „O să am mai multe rochii de mireasă. Vreau foarte tare să mă căsătoresc’. Cei doi vor face pasul cel mare anul viitor / EXCLUSIV

Nașii de botez ai fiicei Iuliei Albu sunt Mihaela și Cristi Borcea

Nașii fetiței Iuliei Albu sunt Mihaela și Cristi Borcea și Galina Panzari și Boris Belschii. Familia Borcea, însoțită de toți cei trei copii ai lor, Patrick și gemenii Angelo și Melisă, au ales o lumânare aranjată modern cu mult tul alb și ursuleți de aceeași culoare, iar Galina și partenerul ei i-au pregătit finei lor o lumânare ornată cu o coroana din mulți trandafirasi în nuanțe de roz, alb și galben.

Dacă cele două perechi de nași s-au întrecut în a-i dărui Mikaelei trusouri dintre cele mai elegante, de la firme că Burberry și Christian Dior, designerul Mihai Albu, un tată teribil de emoționat, i-a creat fiicei sale două perechi de pantofiori, dintre care unii prevăzuți pe tălpi cu Swarovski, scria presa vremii.

Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut lumină, acum ceva timp, în cazul divorțului de Mihai Albu și a oferit explicațiile pe care mulți le așteptau încă din 2013.

Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna’, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a mărturisit că și-a dat seama că nu va rămâne împreună cu Mihai Albu cu doi ani înainte de a pune capăt casniciei, chiar dacă aveau și lucruri în comun:

Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar’

Iulia Albu a dezvăluit care a fost principalul motiv al divorțului.

„Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România, bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă‘, a spus criticul de modă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton