Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

 Oana Pantazi
.

În ultima vreme, au apărut tot mai des zvonuri despre iminentul divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, zvonuri pe care cei doi le-au infirmat de fiecare dată. Iată cum au fost surprinși recent cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o familie frumoasă și formează un cuplu solid de mulți ani, în ultimul timp cei doi soți nu au fost scutiți de speculațiile privind divorțul. Zvonurile au fost alimentate și de aparițiile tot mai rare în public împreună, dar și de o vacanță la mare pe care au petrecut-o separat. În pofida explicațiilor date de artistă, comentariile privind despărțirea lor nu s-au stins.

De altfel, Alina sugera discret, acum ceva vreme, că se așteaptă la acest gen de abordări, fără să facă însă alte comentarii cu privire la situația ei de cuplu.

‘Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri‘‘.

Alexandru-Ciucu-1024×582Alexandru-Ciucu-1024×582

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună la shopping

Chiar dacă aparițiile lor publice s-au rărit în ultima vreme, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în continuare o familie și au preocupări de cuplu. Recent, cei doi au fost surprinși de către paparazzii Wowbiz într-o postură inedită, care dovedește că relația dintre ei nu s-a răcit, așa cum se insinuează în ultimul timp.

Pentru că se apropie Sărbătorile, iar într-o familie cu doi copii sunt multe de cumpărat, Alina sorescu și Alexandru Ciucu au fost surprinși recent la shopping, într-un complex comercial. Chiar dacă purtau mască amândoi, conform normelor în vigoare, cei doi au fost lesne de recunoscut, cu atât mai mult cu cât statura soțului artistei nu poate rămâne neremarcată.

Cei doi s-au ocupat nu numai de cumpărăturile săptămânale, ci au ales să intre și în alte magazine din mall, iar atitudinea lor nu a dat prin nimic de înțeles că între ei ar fi intervenit răceala despre care s-a tot scris.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani: „M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

De la ce au pornit zvonurile despre divorț

Între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt 10 ani diferență, însă asta nu i-a împiedicat să-și formeze o familie frumoasă. Cei doi sunt căsătoriți de zece ani de zile și au împreună două fetițe superbe, pe nume Carolina și Raisa. Cu toate acestea, la un moment dat, în presă s-a speculat că, între ei, lucrurile nu mai sunt ca la început, totul culminând cu momentul în care Alexandru Ciucu a fost surprins într-un club din Mamaia, vara trecută, distrându-se fără soția lui.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a explicat, la vremea respectivă, artista.

Foto: Instagram, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton